tica copenhagen, schoenen- en laarzenmat met grafisch patroon, 88 x 38 x 3 cm, zwart rubber.

tica copenhagen, schoenen- en laarzenmat met grafisch patroon, 88 x 38 x 3 cm, zwart rubber.
0 Reviews | Review toevoegen

Schoenen- en laarzenmat met opstaande rand. Beschermd en houdt je vloer schoon van vieze schoenen, zoals zand, gras, modder en sneeuw. Familieformaat.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 65,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen


Schoenen- en laarzenmat met opstaande rand. Beschermd en houdt je vloer schoon
van vieze schoenen, zoals zand, gras, modder en sneeuw.  Er passen minstens 4 paar schoenen op, de familie uitvoering!

Beschermd en houdt je vloer schoon van zand, gras, modder, sneeuw en andere viezigheid onder de schoenen. Ideaal voor alle seizoenen en voor actieve mensen.

Hij is voorzien van een mooi vormgegeven grafisch patroon (reliëf), waardoor hij niet misstaat in je hal.

Doordat hij gemaakt is van rubber (50% recycling) en hij vrij zwaar is (1,8 - 2,9kg), blijft hij stabiel liggen op de vloer. De randen zijn sterk en breken niet, mocht je er op staan. Hij is makkelijk schoon te maken met water en de stofzuiger.

Onderhoud:
Om de zwarte rubberen ‘look’ te behouden en het rubber te beschermen kun je hem dun inwrijven met wat olie (bv. Olijfolie). 

Merk: tica copenhagen
Kleur: zwart
Materiaal: rubber (50% recycling)
Formaat: 86x38x3cm.
Aantal schoenen/laarzen: geschikt voor minstens 4 paar schoenen.
Extra info: geschikt voor schoenen tot maat 46.
Gewicht: weegt 2,9kg.Tica copenhagen is opgericht door Tina Bremholm en is in Kopenhagen (DK) gevestigd. Tina ontwerpt en ontwikkeld mooi ontworpen, functionele producten voor je schoenen en laarzen.
 
De meeste vrouwen hebben veel schoenen en laarzen, zijn er dol op, besteden er veel geld aan uit, praten er graag over en dragen ze het hele jaar door. Tina ontdekte dat er maar weinig mooie functionele accessoires zijn om je schoenen te verzorgen en op te bergen in huis. Hierin wilde zij verandering brengen en zo is tica copenhagen ontstaan.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.