by Wirth Crush me pepermolen van geolied eiken met CrushGrind binnenwerk.

by Wirth Crush me pepermolen van geolied eiken met CrushGrind binnenwerk.
0 Reviews | Review toevoegen

Crush me is de naam van de peper en zout molen van byWirth. Een pepermolen met een eenvoudig, tijdloos maar prachtig design. Ze zijn gemaakt van (oliebehandeld) eiken (of zwart geverfd eiken). Het bin

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 55,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

byWirth - Crush me - pepermolen

Crush me is de naam van de peper en zout molen van byWirth. Een pepermolen met een eenvoudig, tijdloos maar prachtig design. Ze zijn gemaakt van (oliebehandeld) eiken (of zwart geverfd eiken).
Het binnenwerk is van CrushGrind, het beste keramieke binnenwerk voor een pepermolen wat er bestaat, van Deens design.

Het unieke van het ontwerp zit hem aan de onderzijde. De meeste pepermolens zijn open aan de onderkant, deze pepermolen heeft een plaatje en dit heeft diverse voordelen. Allereerst als je de pepermolen hebt gebruikt en je zet hem  neer, valt er altijd wat peperrestjes op de ondergrond, in dit geval vallen ze op het plaatje, de ondergrond blijft schoon. Als je pepert boven een pan die op het vuur staat, dan komt er stoom tegen de onderkant van de pepermolen en gaan peperrestjes aan de pepermolen zitten en kan het binnenwerk vast gaan lopen. Het plaatje houd deze stoom tegen.
Door aan het plaatje te draaien stel je de grofheid in van de peperkorrels. De pepermolen vul je bij door het plaatje aan de onderkant helemaal los te draaien, waardoor de opening zichtbaar wordt.

Formaat van de pepermolen: H14 cm x 5,5 cm.

Bij het maken van deze pepermolen had de ontwerper van byWirth, Signe Wirth Engelund naast de focus op het creëren van goed design, ook de focus op functionaliteit en het verminderen van verspilling. Hierdoor ontstond een pepermolen die makkelijk in gebruik is, makkelijk bij te vullen, veel opslagruimte voor peperkorrels en hij is duurzaam en kan jaren mee.

NOTE: Het volledige assortiment van byWirth vind je in onze nieuwe shop blikfang, neem gerust een kijkje.
 

byWirth

Na 20 jaar in de mode te hebben gewerkt start Signe Wirth Engelund in 2011 haar eigen bedrijf, by Wirth.
Haar visie was om ontwerpen te maken die langer mee zouden gaan dan in de modewereld. Ze werd verliefd op de klassieke natuurlijke materialen, zoals nordic eiken, kurk en leer, materialen die lang mee gaan.

De producten worden voornamelijk in Denemarken gemaakt met veel liefde voor het materiaal en zijn karakteristieken. De ontwerpen zijn simpel, functioneel en passen in de meeste stijlen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.