WhatWeDo, B2, Crowned Crane, Kroonkraanvogel, Faunascapes print, Flower portrait, poster.

WhatWeDo, B2, Crowned Crane, Kroonkraanvogel, Faunascapes print, Flower portrait, poster.
0 Reviews | Review toevoegen

Deze Kroonkraanvogel met bloemenpatroon versmolten, is één van de nieuwe Faunascapes van WhatWeDo. De nieuwste Faunascapes collectie is de Flower Portrait serie.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 43,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

WhatWeDo Faunascapes

Deze Kroonkraanvogel met bloemenpatroon versmolten, is één van de nieuwe Faunascapes van WhatWeDo.
Een liggend portret, verkrijgbaar in A5, A3 en B2 (50x70cm), exclusief lijst. Van het merk INCADO zijn passende lijsten verkrijgbaar in de webshop.
 

Flower Portrait serie - Kroonkraanvogel

De nieuwste Faunascapes collectie is de Flower Portrait serie, waarbij exentrieke dieren en bloemen samen zijn gevoegd. De donkere stijl met de donkere achtergrond en sterke schaduws versterken het unieke karakter van de dieren. De inspiratiebron is de CLAIR-OBSCUR schilder techniek, hierbij worden licht-donker contrasten sterker uitgebeeld dan ze in werkelijkheid zijn.

WhatWeDo bestaat uit Hanne  & Tobias Scheel Mikkelsen. Een architect/grafisch ontwerpers koppel.
Sinds 2008 werken ze samen aan verschillende projecten. Samen vormen ze een sterk team en vullen elkaar goed aan tijdens het creatieve proces.

“Ze worden gedreven door nieuwsgierigheid, creativiteit en een verlangen om een functioneel ontwerp met een leuke en inspirerende touch te produceren”.

De Faunascapes collectie is hun zelfgeproduceerde poster serie die ze blijven uitbreiden. De donkere Flower portrait serie is hun nieuwste collectie met o.a. een Kroonkraanvogel.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.