Studio Arhoj Slurp cup in geelwit, handgemaakte beker met een unieke glazuur laag.

Studio Arhoj Slurp cup in geelwit, handgemaakte beker met een unieke glazuur laag.
0 Reviews | Review toevoegen

De Slurp cup geelwit van Studio Arhoj is een handgegoten en geglazuurde porseleinen beker. Heerlijk om koffie of thee uit te drinken. Het leuke is dat elke beker uniek is.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 27,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Studio Arhoj bekers - elke beker is uniek.

De Slurp cup geelwit is een handgegoten en geglazuurde porseleinen beker. Heerlijk om koffie of thee uit te drinken. Het leuke is dat elke beker uniek is, zelfs als hij op het eerste oog hetzelfde lijkt, want elke beker wordt met de hand geglazuurd en glazuur laat zich  niet altijd 100% leiden. Dat maakt deze bekers dan ook zo uniek.

Ook worden de bekers gebruikt als origineel plantenpotje, voor een klein plantje. Een combinatie van een slurp cup met de sip cup, staat erg leuk samen.

Van elke Slurp cup die in de webwinkel staat is er één op voorraad. Extra leuk om een mooie combinatie te maken van verschillende bekers.

Belangrijk: We hebben ons best gedaan om de bekers zo echt mogelijk weer te geven qua kleur. Maar dit blijft altijd lastig in combinatie met het feit dat de weergave op elk medium (laptop, mobiel) ook weer net even anders kan zijn. Dit is een gegeven en zie daarom de foto's als indicatief, waaraan geen (retour)rechten worden verleend.

Handgemaakt

De beker is handgegoten in Portugal, de afwerking; het glazuren, het verhitten en het stempelen van elke beker gebeurt in hun eigen studio in Kopenhagen.

Merk: Studio Arhoj
Serie: Slurp Cup
Materiaal: wit porselein (zo noemen ze het materiaal, het is niet echt wit) met een unieke laag glazuur.
Kleur: binnenzijde wit, buitenzijde een melange van geelwit.
Formaat: 7 x 10 cm - 220ml
Extra info: Vaatwasser en magnetron geschikt.

NOTE: In de shop vind je een selectie bekers, deze selectie maakt Studio Arhoj zelf bij het verzenden. Een specifieke beker of een tweede exemplaar bestellen is dan ook lastig.

Studio Arhoj 


Studio Arhoj is een Deens interieur & design studio gerund door Anders Arhoj. Gestart in Tokyo in 2006, maar nu gevestigd bij de haven in Copenhagen.

Onderwijl hun zoektocht naar de overeenkomsten tussen de Scandinavische eenvoud en de traditionele Japanse cultuur, zijn ze zeer geïnteresseerd in het in stand houden van tradities en oude ambachten, zoals het gebruik van de pottenbakkers draaischijf en het toepassen van glazuurtechnieken. Ze hebben veel passie voor de puurheid van klei en glazuur en het feit dat je met 1 paar handen een object kan creëren, dat zowel uniek als betaalbaar is. Daar is de slurp cup roodgrijs een mooi voorbeeld van.

 

Bewaren

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.