Studio Arhoj, Sip cup rozebeigepoeder genaamd Powder box, handgemaakte beker met een unieke glazuur laag.

Studio Arhoj, Sip cup rozebeigepoeder genaamd Powder box, handgemaakte beker met een unieke glazuur laag.
0 Reviews | Review toevoegen

De Sip cup rozebeigepoeder van Studio Arhoj is een handgegoten en geglazuurde porseleinen beker. Heerlijk om koffie uit te drinken. Het leuke is dat elke beker uniek is.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 20,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heb je een vraag over dit product?

Stuur ons een bericht en we antwoorden binnen een dag.

Studio Arhoj bekers - elke beker is uniek.

De Sip cup rozebeigepoeder is een handgegoten en geglazuurde porseleinen beker. Het kleine zusje van de Slurp cup. Heerlijk om koffie uit te drinken. Het leuke is dat elke beker uniek is, zelfs als hij op het eerste oog hetzelfde lijkt, want elke beker wordt met de hand geglazuurd en glazuur laat zich  niet altijd 100% leiden. Dat maakt deze bekers dan ook zo uniek.

Ook worden de bekers gebruikt als origineel plantenpotje, voor een klein plantje. Een combinatie van een sip cup met de grotere slurp cup, staat erg leuk samen.

Van deze beker hebben we er 2 op voorraad, wel verschillen ze iets van elkaar, want geen glazuur is 100% hetzelfde, maar heeft dezelfde kleuren en kleuropbouw.

Belangrijk: We hebben ons best gedaan om de bekers zo echt mogelijk weer te geven qua kleur. Maar dit blijft altijd lastig in combinatie met het feit dat de weergave op elk medium (laptop, mobiel) ook weer net even anders kan zijn. Dit is een gegeven en zie daarom de foto's als indicatief, waaraan geen (retour)rechten worden verleend.

Handgemaakt

De beker is handgegoten in Portugal, de afwerking; het glazuren, het verhitten en het stempelen van elke beker gebeurt in hun eigen studio in Kopenhagen.

Merk: Studio Arhoj
Serie: Sip Cup
Materiaal: wit porselein (zo noemen ze het materiaal, het is niet echt wit) met een unieke laag glazuur.
Kleur: binnenzijde rozebeigepoeder , buitenzijde rozebeigepoeder .
Formaat: 7 x 6,5 cm, 140 ml.
Extra info: Vaatwasser en magnetron geschikt.

NOTE: In de shop vind je een selectie bekers, deze selectie maakt Studio Arhoj zelf bij het verzenden. Een specifieke beker of een tweede exemplaar bestellen is dan ook lastig.

Studio Arhoj 


Studio Arhoj is een Deens interieur & design studio gerund door Anders Arhoj. Gestart in Tokyo in 2006, maar nu gevestigd bij de haven in Copenhagen.

Onderwijl hun zoektocht naar de overeenkomsten tussen de Scandinavische eenvoud en de traditionele Japanse cultuur, zijn ze zeer geïnteresseerd in het in stand houden van tradities en oude ambachten, zoals het gebruik van de pottenbakkers draaischijf en het toepassen van glazuurtechnieken. Ze hebben veel passie voor de puurheid van klei en glazuur en het feit dat je met 1 paar handen een object kan creëren, dat zowel uniek als betaalbaar is. Daar is de sip cup een mooi voorbeeld van.

 

Bewaren

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Je vraag is verzonden. Bedankt!

We zullen binnen een dag reageren op je vraag.