Studio Arhoj, Sing, opbergpotje, klein, roze.

Studio Arhoj, Sing, opbergpotje, klein, roze.
0 Reviews | Review toevoegen

Met de hand gegoten porseleinen potje met een laag glazuur en een ruwe, natuurlijke kurk als stopper. Stop al je spulletjes in de mond van deze kleine wezens.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 26,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.


Stop al je spulletjes in de mond van deze kleine wezens. Ideaal voor op je bureau (pennen, paperclips, kleingeld), in je badkamer (sierradenpotje, tandenborstelhouder), in de keuken (pollepels, suiker, pasta, bonen) of gebruik hem als vaasje met kleine bloemetjes.

Het porseleinen potje is met de hand gegoten en van een laag glazuur voorzien. Daarbij een ruwe natuurlijke kurk als stopper.

Elk potje is uniek, het glazuur kan verschillen per potje, deze kan bij het ene potje dikker zijn  dan bij de ander en ook kan er een druiper zijn ontstaan. Dit is onderdeel van het ontwerp.

Verkrijgbaar in 2 maten: klein 12x7,5cm, groot 17x7,5cm en 4 pastel kleuren: wit, roze, geel en mint. (Ze zijn groter dan je eerst denkt!)

Merk: Studio Arhoj
Kleur: Roze
Materiaal: Porselein
Formaat: 12x7,5cm.
Versie: klein


Studio Arhoj is een Deens interieur & design studio gerund door Anders Arhoj. Gestart in Tokyo in 2006, maar nu gevestigd bij de haven in Copenhagen.
 
Ze vinden het erg belangrijk om tradities en kennis van ambachten in leven te houden, zoals pottenbakken op de draaischijf en glazuur technieken. Daarbij zijn ze continue op zoek naar de relatie tussen de Scandinavische eenvoud en de traditionele Japanse cultuur.
 
Ze hebben veel passie voor de puurheid van klei en glazuur en het feit dat je met 1 paar handen een object kan creëren, dat zowel uniek als betaalbaar is.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.