Studio Arhoj Munch bowl grijs genaamd Storm cloud, handgemaakte kom met een unieke glazuur laag.

Studio Arhoj Munch bowl grijs genaamd Storm cloud, handgemaakte kom met een unieke glazuur laag.
0 Reviews | Review toevoegen

De Munch bowl grijs van Studio Arhoj is een handgemaakte en geglazuurde porseleinen kom. Het leuke is dat elke kom uniek is.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 40,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Studio Arhoj Munch bowl - elke kom is uniek.

De Munch Bowl is onderdeel van de Tokyo serie van Studio Arhoj. Het is een grote kom met een wijde platte voet, zodat hij goed stevig staat. De kom is ideaal voor je muesli ontbijt, maar ook voor een soep of noodle gerecht.
Doordat de zijwanden recht omhoog gaan, blijft je gerecht warmer dan in een wijd uitlopend serviesstuk. Elke kom is uniek, omdat elke kom met de hand geglazuurd wordt en licht kan verschillen.

De kom is 8 x 13 cm en de inhoud is ongeveer, 630ml.

Van elke kom hebben wij er 1 op voorraad, bijbestellen van een specefieke kom is niet mogelijk. NOTE: In de shop vind je een selectie kommen, deze selectie maakt Studio Arhoj zelf bij het verzenden. Een specifieke kom of een tweede exemplaar bestellen is dan ook lastig.

Belangrijk: De foto van de kom geeft een indicatie hoe hij er uit ziet, de foto's zijn van Studio Arhoj zelf en hebben hiervoor een exemplaar gebruikt binnen deze uitvoering. Elke uitvoering verschilt iets, omdat niet elk glazuur precies hetzelfde is, omdat het met de hand geglazuurd wordt. Wel zijn de kleuren hetzelfde. Hou wel rekening met het feit dat op elke medium (mobiel, laptop, tablet) de kleuren iets anders kunnen worden weergegeven (in felheid en tint). Hier kunnen geen retourrechten aan worden verbonden.

Onderhoud

De kom is geschikt voor de vaatwasser, maar wel op lage temperatuur en houd afstand tot andere serviesstukken. Giet nooit nog borrelend kokend water/vloeistof in de kom, de vloeistof is dan te heet en hierdoor kan de kom schade oplopen. Giet pas vloeistof erin als het niet meer borreld.

Studio Arhoj 


Studio Arhoj is een Deens interieur & design studio gerund door Anders Arhoj. Gestart in Tokyo in 2006, maar nu gevestigd bij de haven in Copenhagen.

Onderwijl hun zoektocht naar de overeenkomsten tussen de Scandinavische eenvoud en de traditionele Japanse cultuur, zijn ze zeer geïnteresseerd in het in stand houden van tradities en oude ambachten, zoals het gebruik van de pottenbakkers draaischijf en het toepassen van glazuurtechnieken. Ze hebben veel passie voor de puurheid van klei en glazuur en het feit dat je met 1 paar handen een object kan creëren, dat zowel uniek als betaalbaar is. Daar is de munch bowl een mooi voorbeeld van.

 

Bewaren

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.