Studio Arhoj, Ghost blauwgroen, handgemaakt, elke ghost is uniek.

Studio Arhoj, Ghost blauwgroen, handgemaakt, elke ghost is uniek.
0 Reviews | Review toevoegen

De Ghost blauwgroen is gebaseerd op het idee van de Japanse Shinto religie, waar ze geloven dat alles in de natuur een ziel heeft. Ze worden handgemaakt en zijn daarom ook allemaal uniek.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 18,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heb je een vraag over dit product?

Stuur ons een bericht en we antwoorden binnen een dag.

Studio Arhoj Ghosts - elke Ghost is uniek.

De Ghost blauwgroen is gebaseerd op het idee van de Japanse Shinto religie, waar ze geloven dat alles in de natuur een ziel heeft; een berg, een plant, een kei.... Studio Arhoj ontwierp een serie kegel gevormde figuren en blies er leven in.
Ze zijn handig voor alles en nog wat, zelfs als ringhouder zijn ze handig, een papiergewicht of als gewoon prettig gezelschap op een eenzame avond.

Elke Ghost is uniek, je vindt van elke ghost maar 1 exemplaar in de shop. Nabestellen is helaas niet mogelijk.

Belangrijk: We hebben ons best gedaan om de ghosts zo echt mogelijk weer te geven qua kleur. Maar dit blijft altijd lastig in combinatie met het feit dat de weergave op elk medium (laptop, mobiel) ook weer net even anders kan zijn. Dit is een gegeven en zie daarom de foto's als indicatief, waaraan geen (retour)rechten worden verleend.
 

Handgemaakt

De ghosts worden in de studio in Kopenhagen met de hand gedraaid op de pottenbakkers draaitafel. Daarna worden ze met de hand geglazuurd, gedecoreerd, gestempeld en op lage temperatuur 3 keer verhit.
Door zowel het glazuur, hoe dik deze is, de combinatie van kleuren, hoe dekkend hij wel of niet is, plus de met de hand opgemaakte oogjes, geeft elke Ghost een eigen karakter en dus unieke uitstraling.

Merk: Studio Arhoj
Serie: Ghosts
Kleur: blauwgroen
Formaat: ongeveer 9-10cm hoog.
Extra info: niet geschikt voor water, met droge doek afnemen.

NOTE: In de shop vind je een selectie ghosts, deze selectie maakt Studio Arhoj zelf bij het verzenden. Een specifieke ghost of een tweede exemplaar bestellen is dan ook lastig.

 

Studio Arhoj 


Studio Arhoj is een Deens interieur & design studio gerund door Anders Arhoj. Gestart in Tokyo in 2006, maar nu gevestigd bij de haven in Copenhagen.

Onderwijl hun zoektocht naar de overeenkomsten tussen de Scandinavische eenvoud en de traditionele Japanse cultuur, zijn ze zeer geïnteresseerd in het in stand houden van tradities en oude ambachten, zoals het gebruik van de pottenbakkers draaischijf en het toepassen van glazuurtechnieken. Ze hebben veel passie voor de puurheid van klei en glazuur en het feit dat je met 1 paar handen een object kan creëren, dat zowel uniek als betaalbaar is. De ghosts zijn ontzettend populair in Denemarken en langzamerhand ook in de rest van de wereld. Studio Arhoj maakt ze al sinds 2012 met elk jaar nieuwe glazuurcombinaties en Ghost blauwgroen is er één van dit jaar.

Bewaren

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Je vraag is verzonden. Bedankt!

We zullen binnen een dag reageren op je vraag.