Categorieën
Pagina's
Winkelwagen ►.
Menu
Studio Arhoj Familia MOMO Je t'aime is handgemaakt, elk item is uniek.
Reviews | Review toevoegen

Familia zijn een nieuwe serie figuren gebaseerd op het idee van de Japanse Shinto religie, waar ze geloven dat alles in de natuur een ziel heeft. Ze zijn een soort verre familie van de Ghost.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 27,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heb je een vraag over dit product?

Stuur ons een bericht en we antwoorden binnen een dag.

Studio Arhoj - Familia - elke Familia is uniek.

Familia zijn een nieuwe serie figuren gebaseerd op het idee van de Japanse Shinto religie, waar ze geloven dat alles in de natuur een ziel heeft. Ze zijn een soort verre familie van de Ghost (die je ook in de shop vind).
Elk item is handgemaakt, waarbij een zeer tijdrovende en ingewikkelde techniek is gebruikt, waar ze jaren aan hebben gewerkt om deze techniek te ontwikkelen. Ze zijn gemaakt van massief, zwaar wit porselein.
Elk item is daarna geglazuurd en tot leven gebracht door het geven van een paar ogen. Elk item is uniek in zijn uitdrukking en glazuurlaag.

Familia bestaat uit een diversiteit aan figuren die tussen de 6 en 13cm groot zijn. Elk item is uniek in de shop en kan niet bijbesteld worden, nadat hij is verkocht.  Alle items hebben ongeacht het formaat, vorm of kleur dezelfde prijs, omdat ze door hetzelfde proces zijn gegaan en elk item evenveel waard is. Ze worden in Portugal gemaakt en daarna afgewerk; geglazuurd, gedecoreerd en afgebakken in hun studio in Kopenhagen.

Belangrijk: We hebben ons best gedaan om alle Familia figuren zo echt mogelijk weer te geven qua kleur. Maar dit blijft altijd lastig in combinatie met het feit dat de weergave op elk medium (laptop, mobiel) ook weer net even anders kan zijn. Dit is een gegeven en zie daarom de foto's als indicatief, waaraan geen (retour)rechten worden verleend.

- MOMO Je t'aime is 8cm hoog
 

NOTE: In de shop vind je een selectie aan Familia figuren, deze selectie maakt Studio Arhoj zelf bij het verzenden. Een specifiek item of een tweede exemplaar bestellen is daarom niet mogelijk.
 

Studio Arhoj 


Studio Arhoj is een Deens interieur & design studio gerund door Anders Arhoj. Gestart in Tokyo in 2006, maar nu gevestigd bij de haven in Copenhagen.

Onderwijl hun zoektocht naar de overeenkomsten tussen de Scandinavische eenvoud en de traditionele Japanse cultuur, zijn ze zeer geïnteresseerd in het in stand houden van tradities en oude ambachten, zoals het gebruik van de pottenbakkers draaischijf en het toepassen van glazuurtechnieken. Ze hebben veel passie voor de puurheid van klei en glazuur en het feit dat je met 1 paar handen een object kan creëren, dat zowel uniek als betaalbaar is. De ghosts zijn ontzettend populair in Denemarken en langzamerhand ook in de rest van de wereld. Studio Arhoj maakt ze al sinds 2012 met elk jaar nieuwe glazuurcombinaties en Familia is daar één van.

Bewaren

Review toevoegen

Bedankt voor je review, deze zal spoedig zichtbaar zijn op de site.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Je vraag is verzonden. Bedankt!

We zullen binnen een dag reageren op je vraag.

 
 
 
181eaa4331dbcee136df5bc9b3ab45bd.png
62bf681ff0b58fea35953c29f4e6fdc0.png
 
 
Verzending
Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Verzendkosten NL €4,95
Vanaf €50,00 gratis verzending in NL


Shipping to Belgium €7,95

** Worldwide shipping **