Studio Arhoj Blink Star messing ornament om op te hangen.

Studio Arhoj Blink Star messing ornament om op te hangen.
0 Reviews | Review toevoegen

Blink Star is een ornament, lazer gesneden van onbehandeld messing. De blink kun je in de boom hangen, of aan een mooie tak, kerststuk of als decoratie op een cadeau als onderdeel van het cadeau.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 13,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Studio Arhoj - Blink

Blink Star is een ornament, lazer gesneden van onbehandeld messing. Zijn look, zal door de tijd veranderen en karakter krijgen. Maar je kan hem ook oppoetsen.
De blink kun je in de boom hangen, of aan een mooie tak, kerststuk of als decoratie op een cadeau als onderdeel van het cadeau.
Formaat van de Blink is rond de 8-9cm.
 

Studio Arhoj 


Studio Arhoj is een Deens interieur & design studio gerund door Anders Arhoj. Gestart in Tokyo in 2006, maar nu gevestigd bij de haven in Copenhagen.

Onderwijl hun zoektocht naar de overeenkomsten tussen de Scandinavische eenvoud en de traditionele Japanse cultuur, zijn ze zeer geïnteresseerd in het in stand houden van tradities en oude ambachten, zoals het gebruik van de pottenbakkers draaischijf en het toepassen van glazuurtechnieken. Ze hebben veel passie voor de puurheid van klei en glazuur en het feit dat je met 1 paar handen een object kan creëren, dat zowel uniek als betaalbaar is. De ghosts zijn ontzettend populair in Denemarken en langzamerhand ook in de rest van de wereld.

Bewaren

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.