Paumes, Kawaii Stores Stockholm, Japans boek

Paumes, Kawaii Stores Stockholm, Japans boek
0 Reviews | Review toevoegen

Paumes, Kawaii Stores Stockholm, inspiratieboek in het Japans. Ga je naar Stockholm, dan is dit het boekje om mee te nemen.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 22,50
€ 16,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.


Zweedse ontwerpen staan bekend om hun eenvoud, functionaliteit en esthetiek. Stockholm, de hoofdstad van Zweden is vol van mooie ontwerpen - moderne, traditionele en hand ambachten. Het uit hout gesneden paard genaamd de Dalahäst, hand-gebreide handschoenen, Polkagrisar de rode & wit gestreept snoepjes, Keramisch tafelgerei ontworpen door Stig Lindberg, keramische collectie door Lisa Larson, dit zijn nog maar enkele van de schatten...
Welkom bij het ontdekken van dit boek, waar 41 winkels met hun rijke verscheidenheid hun deuren openden  Dit  is een must-have boek voor liefhebbers van design!

Door de gedetailleerde en mooi foto’s krijg je een goede indruk van de winkels. Ga je naar Stockholm, neem dan dit boekje mee, zodat je niets mist.

Bij de winkels staat de naam, adres, openingstijden, etc. erbij...in het Engels, wel zo handig ;)

Merk: Paumes
Taal: Japans (en enkele belangrijke gegevens in het Engels)
Bladzijden: 128 bladzijden
Formaat: 21 x 15cm.
édition PAUMES is een kleine en dynamische Japanse familie uitgeverij. Zij werken nauw samen met kunstenaars en ontwerpers in heel Europa. Met een originele benadering  bekijkt édition PAUMES de woonomgeving van deze creatieve mensen. Het eerste boek ging over Parijs, waarna ze verder de wereld zijn gaan ontdekken.

De boeken staan vol met foto’s die veel inspiratie geven. De teksten in de boekjes zijn in het Japans, alleen de namen en de beroepen van de bewoners zijn in het Engels.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.