OYOY, Play sack, speelkleed en opbergtas, perzik, 138cm.

OYOY, Play sack, speelkleed en opbergtas, perzik, 138cm.
0 Reviews | Review toevoegen

Met deze play sack is het opruimen van het speelgoed heel snel gedaan. Leg het speelgoed op dit ronde kleed, waar je ook op kunt spelen, trek de koorden bij elkaar en hop alle het speelgoed zit bij el

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 55,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.


Met deze play sack is het opruimen van het speelgoed heel snel gedaan. Leg het speelgoed op dit ronde kleed, waar je ook op kunt spelen, trek de koorden bij elkaar en hop alle het speelgoed zit bij elkaar in de opbergzak en deze kun je ergens neerzetten of ophangen. De opbergzak is 138cm groot als je hem als kleed uitspreidt.

Hij is gemaakt van  100% biologisch katoen, canvas,  met een print erop. Je kunt hem wassen op 30°.De naam OYOY is geïnspireerd door de letters OY, die sinds 1929 op elke Deense vliegtuig prijken. De letters bevestigen de Deense identiteit van het bedrijf. OYOY creëert producten van hoge kwaliteit, waarbij gefocust wordt op vorm, functie, kleur en prachtige materialen.

Lotte Fynboe is de oprichtster en ontwerpster van OYOY met als motto: less is more. Inspiratie krijgt ze door de klassieke, Scandinavische stijl met een ondertoon van eenvoudige, Japanse ontwerpen en door de passie voor het combineren van kleur en materialen.

    “De dingen waarmee we ons omringen moeten ons gelukkig maken en energie geven”.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.