OYOY, placemat, World, wereld, 1 stuk, grijs, WWF.

OYOY, placemat, World, wereld, 1 stuk, grijs, WWF.
OYOY, placemat, World, wereld, 1 stuk, grijs, WWF.
0 Reviews | Review toevoegen

Een mooie wereldkaart op deze 100% silicone placemat en je steunt hiermee ook nog het WWF. Per verkochte placemat doneert OYOY aan het WWF, speciaal voor de ijsberen.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 14,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.


Een mooie wereldkaart op deze 100% silicone placemat en je steunt hiermee ook nog het WWF. Per verkochte placemat doneert OYOY aan het WWF, speciaal voor de ijsberen. In de placemat zit een gat, zodat je ze kan ophangen als je ze niet gebruikt.

Makkelijk schoon te maken met een nat doekje of onder de kraan.

Merk: OYOY Living design
Kleur: grijs
Materiaal: 100% silicone
Formaat: Ø39cmDe naam OYOY is geïnspireerd door de letters OY, die sinds 1929 op elke Deense vliegtuig prijken. De letters bevestigen de Deense identiteit van het bedrijf. OYOY creëert producten van hoge kwaliteit, waarbij gefocust wordt op vorm, functie, kleur en prachtige materialen.

Lotte Fynboe is de oprichtster en ontwerpster van OYOY met als motto: less is more. Inspiratie krijgt ze door de klassieke, Scandinavische stijl met een ondertoon van eenvoudige, Japanse ontwerpen en door de passie voor het combineren van kleur en materialen.

    “De dingen waarmee we ons omringen moeten ons gelukkig maken en energie geven”.


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.