OYOY siliconen kinderplacemat Take me to the moon per 1 stuk.

OYOY siliconen kinderplacemat Take me to the moon per 1 stuk.
OYOY siliconen kinderplacemat Take me to the moon per 1 stuk.
0 Reviews | Review toevoegen

Dit is wel een hele leuke kinder placemat gemaakt van 100% siliconen. Siliconen placemats zijn super praktisch, ze schuiven niet, wat er op staat schuift niet en je maakt ze heel simpel schoon.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 14,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

OYOY - Siliconen Kinderplacemat Take me to the moon

Dit is wel een hele leuke kinder placemat gemaakt van 100% siliconen genaamd Take me to the moon. Siliconen placemats zijn super praktisch, ze schuiven niet, wat er op staat schuift niet en je maakt ze heel simpel met een nat doekje of onder de kraan zo weer schoon. De placemat is 38 x 38cm groot.
Met zo'n placemat als deze wil elk kind wel aan tafel zitten.
 

OYOY Living Design

De naam OYOY is geïnspireerd door de letters OY, die sinds 1929 op elke Deense vliegtuig prijken. De letters bevestigen de Deense identiteit van het bedrijf. OYOY creëert producten van hoge kwaliteit, waarbij gefocust wordt op vorm, functie, kleur en prachtige materialen.

Lotte Fynboe is de oprichtster en ontwerpster van OYOY met als motto: less is more. Inspiratie krijgt ze door de klassieke, Scandinavische stijl met een ondertoon van eenvoudige, Japanse ontwerpen en door de passie voor het combineren van kleur en materialen.

    “De dingen waarmee we ons omringen moeten ons gelukkig maken en energie geven”.


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.