OYOY, Pif Paf Puf, 2, hangpot, wit, metaal met leer, D20 + D25 x H85cm

OYOY, Pif Paf Puf, 2, hangpot, wit, metaal met leer, D20 + D25 x H85cm
0 Reviews | Review toevoegen

Een prachtige decoratieve hangende opberger van metaal met leer, Pif Paf Puf. Een opberger met 2 metalen schalen. Je kan er van alles in opbergen, maar je kan er ook rustig een plant in zetten.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 135,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.


Een prachtige decoratieve hangende opberger van metaal met leer, Pif Paf Puf met 2 schalen. Een remake uit de jaren 80 en net zo eenvoudig en tijdloos, maar o zo functioneel. Je kan er van alles in opbergen, maar je kan er ook rustig een plant in zetten.

Een leuk object voor een leeg hoekje, voor het raam of juist waar je geen ruimte meer hebt, maar in de 'lucht' nog wel. Denk aan de gang, voor alle handschoenen en sjaals of in de keuken met kruiden of in de babykamer bij de commode voor handige doekjes of in de badkamer voor kleine handdoekjes of juist voor wat groen in de badkamer. Je kan er alle kanten mee op.

Afhankelijk van de plek waar je hem hangt of wat je er in wilt opbergen, kun je hem aan de ring aan een haak aan het plafond hangen, maar je kunt hem ook verlengen door een koort aan de ring te maken en hem daarmee aan het plafond te hangen, op die manier komt hij wat lager te hangen, wat in sommige gevallen handiger is.

De Pif Paf Puf is verkrijgbaar in 3 versies; met 1, 2 of 3 metalen schalen, in zowel wit als zwart.

Merk: OYOY Living design
Naam: Pif Paf Puf 2
Materiaal: 100% wit gepoedercoat metaal en naturel leer, inclusief metalen ring bovenaan.
Formaat: doorsnede schaal is 20cm en 25cm, hoogte incl. leren koord is 85cm.De naam OYOY is geïnspireerd door de letters OY, die sinds 1929 op elke Deense vliegtuig prijken. De letters bevestigen de Deense identiteit van het bedrijf. OYOY creëert producten van hoge kwaliteit, waarbij gefocust wordt op vorm, functie, kleur en prachtige materialen.

Lotte Fynboe is de oprichtster en ontwerpster van OYOY met als motto: less is more. Inspiratie krijgt ze door de klassieke, Scandinavische stijl met een ondertoon van eenvoudige, Japanse ontwerpen en door de passie voor het combineren van kleur en materialen.

    “De dingen waarmee we ons omringen moeten ons gelukkig maken en energie geven”.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.