OMM Design poster Animal party ontworpen door Ingela P. Arrhenius in 50 x 70 cm.

OMMDesign+OMM+design+poster+Animal party+animalparty+Ingela P. Arrhenius+Ingela+Arrhenius+50x70cm
OMM Design poster Animal party ontworpen door Ingela P. Arrhenius in 50 x 70 cm.
0 Reviews | Review toevoegen

Een vrolijke poster van OMM design genaamd Animal Party. Deze poster is ontworpen door de Zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius voor OMM design.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 20,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

OMM design - Poster Animal Party

Deze OMM design poster Animal Party vrolijkt elke kamer op. Posters met dieren zijn erg populair bij kinderen. Kies de juiste kleur lijst voor deze poster afhankelijk van de overige kleuren in de kamer waar hij komt te hangen.
Ondanks dat ze veel op kinderkamers terecht komen is de poster niet perse als kinderkamer poster ontworpen.

De ontwerpster Ingela P. Arrhenius omschrijft haar stijl als een simpele, kinderlijke, ‘naive’ stijl. Ze is gek op de designs uit de jaren ‘50 en ‘60, een stijl waar veel mensen van houden. Ook kun je haar werk omschrijven als vrolijk en kleurrijk.

De poster heeft het formaat 50x70cm en is gedrukt op 170 grams stevig papier. De poster wordt in een stevige koker verzonden. De OMM design poster Animal Party is één van de eerste posters die Ingela P. Arrhenius voor OMM design ontwierp.

Bekijk het bord ▲ OMM design - poster inspiratie ▲ van uit 't Noorden op Pinterest voor voorbeelden van de poster Animal Party van OMM design in kinderkamers.


Volg het bord ▲ OMM design - poster inspiratie ▲ van uit 't Noorden op Pinterest.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Merk
OMM design
Overige
Speelsheid is een belangrijke term binnen OMM design. Een aantal producten uit hun assortiment zouden we omschrijven als speelgoed. Toch is OMM design niet gericht bezig met het maken van kinderproducten, maar meer met producten die een wat kinderlijk ontwerp hebben, die volwassenen ook voor hun zelf zouden kunnen aanschaffen.
OMM design werkt samen met diverse internationale ontwerpers, zoals met de zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius.

Het doel is om producten aan te bieden die huizen opfleuren waar dan ook in de wereld. OMM design is niet van plan een zeer groot bedrijf te worden, maar wil graag klein en persoonlijk blijven. Elk product is gemaakt met veel liefde en persoonlijke betrokkenheid. Ze doen waar ze van houden en stoppen deze passie in hun producten”, Ami Wachtmeister, eigenaresse van OMM design.