OMM design, tijger poster, tiger, 50 x 70cm, Ingela P. Arrhenius.

OMM design, poster, Tijger, 50 x 70cm, Ingela P. Arrhenius.
OMM design, tijger poster, tiger, 50 x 70cm, Ingela P. Arrhenius.
0 Reviews | Review toevoegen

Een prachtige stoere poster met een Tijger. Deze poster is ontworpen door de Zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius voor OMM design. Formaat: 50 x 70 cm, 170 grams papier. Verzending in koker.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 20,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Stoere kinderkamer

Hoe stoer is deze tijger poster, ontworpen door de Zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius voor OMM design. Erg leuk voor zowel jongens als meisje die van stoere dieren houden. Je kunt de poster solitair aan de wand hangen, maar ook in combinatie kan hij opgehangen. Erg populair is de combinatie van de tijger en de leeuw.

De poster is ook een erg leuk cadeautje voor een jarige en zeker origineel.

De poster krijg je thuisgestuurd in een stevige koker. De print is gedrukt op 170grams mat papier.

 

Pinterest inspiratie

Het leuke aan Pinterest is dat je daar ontzettend veel inspiratie op kan doen, door de vele foto's die je erop kan vinden. We verzamelen continue foto's van kamers waar de posters van OMM design en Ingela P. Arrhenius zijn opgehangen. Zo kom je op ideeën of kun je makkelijker een voorstelling maken hoe het er bij jou uit kan komen


Volg het bord ▲ OMM design - poster inspiratie ▲ van uit 't Noorden op Pinterest.

“Speelsheid is een belangrijke term binnen OMM design. Een aantal producten uit hun assortiment zouden we omschrijven als speelgoed. Toch is OMM design niet gericht bezig met het maken van kinderproducten, maar meer met producten die een wat kinderlijk ontwerp hebben, die volwassenen ook voor hun zelf zouden kunnen aanschaffen.
OMM design werkt samen met diverse internationale ontwerpers, zoals met de zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius.
 
Het doel is om producten aan te bieden die huizen opfleuren waar dan ook in de wereld. OMM design is niet van plan een zeer groot bedrijf te worden, maar wil graag klein en persoonlijk blijven. Elk product is gemaakt met veel liefde en persoonlijke betrokkenheid. Ze doen waar ze van houden en stoppen deze passie in hun producten. Dat komt zeker tot uiting in deze Tijger poster.
 

Bewaren

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.