OMM design, Animal parade, Ingela P. Arrhenius.

OMM design, Animal parade, Ingela P. Arrhenius.
0 Reviews | Review toevoegen

3-D puzzel met dieren. De set bestaat uit 12 uitdrukvellen met op ieder vel een ander dier. Ontworpen door de Zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius voor OMM design.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 12,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.


3-D puzzel met dieren. De set bestaat uit 12 uitdrukvellen met op ieder vel een ander dier. Superleuk voor kinderen om deze in elkaar te zetten en daarna ermee te spelen of naar te kijken. Sommige onderdelen kunnen wat lastig zijn voor kinderen, een helpende hand zal af en toe handig zijn.
Ontworpen door de Zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius voor OMM design.

Materiaal: karton met foam ertussen.
Formaat: 10 x 10 cm uitdrukvellen
Zit verpakt in een mooi doosje.
Niet geschikt voor hele jonge kinderen i.v.m. kleine onderdelen.

Speelsheid is een belangrijke term binnen OMM design. Een aantal producten uit hun assortiment zouden we omschrijven als speelgoed. Toch is OMM design niet gericht bezig met het maken van kinderproducten, maar meer met producten die een wat kinderlijk ontwerp hebben, die volwassenen ook voor hun zelf zouden kunnen aanschaffen.
OMM design werkt samen met diverse internationale ontwerpers, zoals met de zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius.
 
Het doel is om producten aan te bieden die huizen opfleuren waar dan ook in de wereld. OMM design is niet van plan een zeer groot bedrijf te worden, maar wil graag klein en persoonlijk blijven. Elk product is gemaakt met veel liefde en persoonlijke betrokkenheid. Ze doen waar ze van houden en stoppen deze passie in hun producten”, Ami Wachtmeister, eigenaresse van OMM design.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.