OMM design Set van 5 kerstfiguren met Honeycombs.

OMM design Set van 5 kerstfiguren met Honeycombs.
0 Reviews | Review toevoegen

Een set van 5 papieren figuren met honeycombs. Honeycombs zijn papieren bollen met een honingraatstructuur. Superleukom in de boom te hangen, aan een paar taken, voor het raam, boven de tafel, je kunt

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 11,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Kerst decoratie - OMM design

Een set van 5 papieren figuren met honeycombs. Honeycombs zijn papieren bollen met een honingraatstructuur. Superleukom in de boom te hangen, aan een paar taken, voor het raam, boven de tafel, je kunt er alle kanten mee op.

Ze zijn plat verpakt in een doosje en je kunt ze zelf makkelijk uitvouwen en vastplakken. De figuren zijn 13,5-16 cm groot.
Ze worden met brievenbuspost verzonden.

De figuren zijn geen speelgoed, maar voor decoratie bedoeld, dit omdat de honeycombs snel geplet worden bij het spelen. Wel erg leuk om samen met je (klein-)kinderen uit te vouwen en op te hangen in de kamer.
 

OMM design

Speelsheid is een belangrijke term binnen OMM design. Een aantal producten uit hun assortiment zouden we omschrijven als speelgoed. Toch is OMM design niet gericht bezig met het maken van kinderproducten, maar meer met producten die een wat kinderlijk ontwerp hebben, die volwassenen ook voor hun zelf zouden kunnen aanschaffen.
OMM design werkt samen met diverse internationale ontwerpers, zoals met de zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius.
 
Het doel is om producten aan te bieden die huizen opfleuren waar dan ook in de wereld. OMM design is niet van plan een zeer groot bedrijf te worden, maar wil graag klein en persoonlijk blijven. Elk product is gemaakt met veel liefde en persoonlijke betrokkenheid. Ze doen waar ze van houden en stoppen deze passie in hun producten”, Ami Wachtmeister, eigenaresse van OMM design.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.