OMM design, groen letterset voor Letterbord, letters 1,9cm H.

OMM design, groen letterset voor Letterbord, letters 1,9cm H.
0 Reviews | Review toevoegen

Ga helemaal los en schrijf de mooiste teksten op dit letterbord met deze groene letters set. Je koopt de letters los van het bord, zo kun je zelf de kleur en formaat kiezen.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 11,95
€ 5,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Ga helemaal los en schrijf de mooiste teksten op letterbord van OMM design met deze groene letters set. Je koopt de letters los van het bord, zo kun je zelf de kleur en formaat kiezen.
Een motiverende kreet, iets romantisch of je favoriete regel uit je favoriete liedje, je kunt er alles op schrijven.
De letters in 1,9cm hoog zijn verkrijgbaar in 4 kleuren, wit, geel, roze en groen. Wit is ook nog verkrijgbaar in een grotere letter, 2,5cm.Speelsheid is een belangrijke term binnen OMM design. Een aantal producten uit hun assortiment zouden we omschrijven als speelgoed. Toch is OMM design niet gericht bezig met het maken van kinderproducten, maar meer met producten die een wat kinderlijk ontwerp hebben, die volwassenen ook voor hun zelf zouden kunnen aanschaffen.
OMM design werkt samen met diverse internationale ontwerpers, zoals met de zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius.
 
Het doel is om producten aan te bieden die huizen opfleuren waar dan ook in de wereld. OMM design is niet van plan een zeer groot bedrijf te worden, maar wil graag klein en persoonlijk blijven. Elk product is gemaakt met veel liefde en persoonlijke betrokkenheid. Ze doen waar ze van houden en stoppen deze passie in hun producten”, Ami Wachtmeister, eigenaresse van OMM design.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.