OMM design, extra setje plaatjes voor Letter light box, 55 gekleurde plaatjes.

OMM design, extra setje plaatjes voor Letter light box, 55 gekleurde plaatjes.
0 Reviews | Review toevoegen

Een extra setje met plaatjes in kleur, om de Letter light box nog leuker te maken.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 10,95
€ 5,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Een extra setje met plaatjes in kleur, om de Letter light box nog leuker te maken. Sommige plaatjes hebben de dubbele breedte.
De plaatjes die in dit pakketje zitten zijn in kleur, dus extra vrolijk om toe te voegen. Bekijk de foto's voor een overzicht van alle plaatjes.

Dit extra pakketje past in de Lightbox A4 en A5 met 2 regels.Speelsheid is een belangrijke term binnen OMM design. Een aantal producten uit hun assortiment zouden we omschrijven als speelgoed. Toch is OMM design niet gericht bezig met het maken van kinderproducten, maar meer met producten die een wat kinderlijk ontwerp hebben, die volwassenen ook voor hun zelf zouden kunnen aanschaffen.
OMM design werkt samen met diverse internationale ontwerpers, zoals met de zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius.
 
Het doel is om producten aan te bieden die huizen opfleuren waar dan ook in de wereld. OMM design is niet van plan een zeer groot bedrijf te worden, maar wil graag klein en persoonlijk blijven. Elk product is gemaakt met veel liefde en persoonlijke betrokkenheid. Ze doen waar ze van houden en stoppen deze passie in hun producten”, Ami Wachtmeister, eigenaresse van OMM design.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.