OMM design, Animal puzzle game, dieren puzzel spel, Ingela P. Arrhenius.

OMM design, Animal puzzle game, dieren puzzel spel, Ingela P. Arrhenius.
0 Reviews | Review toevoegen

Een leuk spel vanaf 3 jaar met een dobbelsteen. In het prachtige blik zitten puzzelstukken van 4 dieren. Ontworpen door de Zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius voor OMM design.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 14,75
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Een leuk spel vanaf 3 jaar met een dobbelsteen. In het prachtige blik zitten puzzelstukken van 4 dieren. Elk dier bestaat uit 6 stukjes. Met de bijgesloten dobbelsteen gooi je omstebeurten en wie zijn dier het eerste compleet heeft, is de winnaar. Het leuke is dat je het spel steeds moeilijker kan maken, deze voorbeelden staan uitgelegd op het blik. Je kunt bijvoorbeeld kiezen, dat de stukjes op volgorde aangelegd moeten worden, dus na 1, komt 2 en zul je eerst 2 moeten gooien met de dobbelsteen. Maar om te beginnen kun je de volgorde willekeurig houden.
Ontworpen door de Zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius voor OMM design.

Formaat blik: 18 x 13 x 3 cm
Voor 2-4 spelers
Geschikt vanaf 3 jaar.
Speelsheid is een belangrijke term binnen OMM design. Een aantal producten uit hun assortiment zouden we omschrijven als speelgoed. Toch is OMM design niet gericht bezig met het maken van kinderproducten, maar meer met producten die een wat kinderlijk ontwerp hebben, die volwassenen ook voor hun zelf zouden kunnen aanschaffen.
OMM design werkt samen met diverse internationale ontwerpers, zoals met de zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius.
 
Het doel is om producten aan te bieden die huizen opfleuren waar dan ook in de wereld. OMM design is niet van plan een zeer groot bedrijf te worden, maar wil graag klein en persoonlijk blijven. Elk product is gemaakt met veel liefde en persoonlijke betrokkenheid. Ze doen waar ze van houden en stoppen deze passie in hun producten”, Ami Wachtmeister, eigenaresse van OMM design.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Leeftijd
I.v.m. verstikkings gevaar, aanbevolen vanaf 3 jaar.