Moebe, kandelaar, messing.

Moebe, kandelaar, messing.
0 Reviews | Review toevoegen

Een kandelaar, die zich kenmerkt door zijn eenvoud. Gemaakt van 100% messing.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.


De kandelaar kenmerkt zich door zijn eenvoud. Gemaakt uit 1 enkele draad met 7 'krommingen' met aan het eind een scherpe punt voor de kaars. Gemaakt van 100% messing.

Een kandelaar die door zijn sterke vorm prima als solitair of in combinatie met andere objecten, zoals een vaas of een decoratieopbject geplaatst kan worden.

De (diner) kaars zet je er op een rustige manier draaiend op, met 1 vinger onder de scherpe punt om weerstand te bieden. Tip! - gebruik de IKEA JUBLA dinerkaarsen (set van 20 stuks), onderin deze kaars zit al een gaatje en past hierdoor makkelijk op de kandelaar.

Merk: Moebe
Design: Nicholas Oldroyd
Naam: Lysestage no.1
Materiaal en kleur: 100% messing
Formaat: 9 x 9 cm
Geschikt voor: kaarsen Ø23cm, kroonkaarsen, ideaal is een kaars waar onderin al een gaatje zit (zoals de IKEA JUBLA dinerkaarsen (set van 20 stuks)), anders kun je dit voorzichtig zelf doen.

De ontwerpers achter MOEBE zijn meubelmaker Anders Thams en architecten Nicholas Oldroyd en Martin D. Christensen en werken vanuit Kopenhagen.
 
MOEBE  is ontstaan vanuit de wens om producten te creëren, waarbij de focus op eenvoud ligt. Ze proberen hun ontwerpen altijd terug te brengen tot de meest eenvoudige vorm, zo puur en eenvoudig mogelijk, daarbij de esthetische kant niet uit het oog verliezend. Ze gebruiken daarbij mooie en kwalitatieve materialen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.