MOEBE, A5, lijst, eiken, plexiglas, elastiek

MOEBE, A5, lijst, eiken, plexiglas, elastiek
0 Reviews | Review toevoegen

Een lijst, A5, die zich kenmerkt door zijn eenvoud. Een 4-delig frame dat bij elkaar word gehouden door een elastiek, de ‘binnen’ kant is transparant.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 26,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Moebe A5 eiken frame


Een prachtig ontwerp is de de A5 eiken frame lijst, die zich kenmerkt door zijn eenvoud. Een 4-delig frame dat bij elkaar word gehouden door een elastiek, de ‘binnen’ kant is transparant. 
Een lijst met een formaat voor kleine kaarten. Een ingenieus ontwerp, mooi door heel zijn eenvoud, mooi door zijn kwalitatieve uitvoering en heel bijzonder, hij is transparant.
De lijst bestaat uit 4 eiken delen, 2 plexiglas platen en een elastiek. Het elastiek verbind de losse delen aan elkaar en tevens hang je de lijst ermee op.
 
Je kan alles inlijsten wat je wilt, zolang het maar plat is. Een passende poster, of juist een iets kleinere, zodat de poster lijkt te zweven omdat de lijst transparant is. Je creëert een transparant pass-partout om de poster heen. Maar denk ook aan plat gedroogde bloemen, zoals op de foto’s te zien zijn.

Je kunt de lijst zowel rechtop (portrait) als liggend (landscape) gebruiken, ook als je hem ophangt.
 
Het idee achter het ontwerp is dat de ontwerpers graag een alledaags ontwerp, zoals een gewone kliklijst, wilden terug brengen naar een nog eenvoudigere vorm, met behoud van de belangrijkste functionaliteiten. In dit geval is dat de flexibiliteit.  
 
In elkaar zet tips!: Doe dit op een schone (zachte) ondergrond, om krasje in het plexiglas te voorkomen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.