MOEBE A3 frame, lijst, wit poeder gecoat aluminium, plexiglas.

MOEBE A3 frame, lijst, wit poeder gecoat aluminium, plexiglas.
0 Reviews | Review toevoegen

Een lijst, A3, die zich kenmerkt door zijn eenvoud. Een 4-delig frame dat bij elkaar word gehouden door een elastiek, de ‘binnen’ kant is transparant.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 54,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Moebe A3 frame - wit

Na eiken en zwart is de Moebe A3 frame nu ook verkrijgbaar in het wit. Niet bij iedereen past eiken of zwart en wit is neutraal en past ook perfect op witte wanden, maar op een gekleurde wand springt hij juist in het oog en heeft het een leuk effect.

Door het transparante kader, indien je iets inlijst wat kleiner is dan de lijst, gaat de achtergrond, bijvoorbeeld de kleur muur een extra rol spelen in het ingelijste object. In de A3 lijst kun je heel goed een A4 formaat poster of foto inlijsten, er blijft dan een mooi kader rondom vrij.

 

Eenvoud.

Je kunt kiezen voor 1 formaat lijst aan de wand maar je kan natuurlijk ook verschillende Moebe lijsten in verschillende formaten in een leuke compositie aan de wand hangen. Soms is de combinatie van de verschillende kleuren ook een heel leuk idee, maar dat moet bij je inrichting passen en de objecten die je wilt inlijsten. Het kan ook te druk worden.

Het unieke aan de lijsten is toch wel het plexiglas wat zorgt voor het transparante kader. Ook de manier waarop de lijst is opgebouwd is heel bijzonder. 4 lijstdelen omsluiten de plexiglas platen en worden door een rubberen band bijeen gehouden.

Je kan alles inlijsten wat je wilt, zolang het maar plat is. Een passende poster, of juist een iets kleinere, zodat de poster lijkt te zweven omdat de lijst transparant is. Je creëert een transparant pass-partout om de poster heen. Maar denk ook aan plat gedroogde bloemen, zoals op de foto’s te zien zijn. Je kunt de lijst zowel rechtop (portrait) als liggend (landscape) gebruiken, ook als je hem ophangt.
 
Het idee achter het ontwerp is dat de ontwerpers graag een alledaags ontwerp, zoals een gewone kliklijst, wilden terug brengen naar een nog eenvoudigere vorm, met behoud van de belangrijkste functionaliteiten. In dit geval is dat de flexibiliteit.  

Materiaal: stevige wit poeder gecoat aluminium, plexiglas, elastiek
Formaat: A3

 

Tips!

Om de lijst mooi te houden en makkelijk in elkaar te zetten is het belangrijk om bij het in en uit elkaar halen van de lijst hem op een schone (zachte) ondergrond te leggen. Dit om krasjes te voorkomen in het plexiglas. De grotere formaten vragen misschien wat oefening, maar moeilijk is het zeker niet. Je kunt het altijd even met z'n tweeën doen.De ontwerpers achter MOEBE zijn meubelmaker Anders Thams en architecten Nicholas Oldroyd en Martin D. Christensen en werken vanuit Kopenhagen.

MOEBE is ontstaan vanuit de wens om producten te creëren, waarbij de focus op eenvoud ligt. Ze proberen hun ontwerpen altijd terug te brengen tot de meest eenvoudige vorm, zo puur en eenvoudig mogelijk, daarbij de esthetische kant niet uit het oog verliezend. Ze gebruiken daarbij mooie en kwalitatieve materialen. De Moebe A3 frame is hun populairste ontwerp.


 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.