MOEBE A2 lijst, frame, eiken, plexiglas.

MOEBE A2 lijst, frame, eiken, plexiglas.
0 Reviews | Review toevoegen

De Moebe lijst is verkrijgbaar in 4 verschillende formaten. A5, A4, A3 en A2. De lijst zit eenvoudig in elkaar. 4 lijstdelen zitten om 2 plexiglas platen heen met een rubberen band.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 79,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

MOEBE A2 lijst - eiken

Dit grote formaat is heel fijn om grotere afbeeldingen in te lijsten. Denk aan A3 formaat posters of foto's. Maar ook grote platte bladeren of misschien heb je een mooi papier knip kunst creatie wat je wilt in liijsten.

Je kan de lijst ophangen aan de wand, maar ook neerzetten op je dressoir kan een heel mooi effect geven door het transparante kader. De Moebe lijst kenmerkt zich door het transparante kader en zijn eenvoudige ontwerp.

 

Combinatie van lijsten

De Moebe lijst is verkrijgbaar in 4 verschillende formaten. A5, A4, A3 en A2. De lijst zit eenvoudig in elkaar. 4 lijstdelen zitten om 2 plexiglas platen heen en worden vastgehouden door een rubberen band. Aan deze rubberen band kun je de lijst ook ophangen, je hebt alleen nog een haakje in de muur nodig. Door dit systeem kun je de lijst eenvoudig rechtop (portrait) of liggend (landscape) ophangen.

Het combineren van verschillende Moebe lijsten kan een mooie wandinvulling zijn. Je kunt kiezen voor 1 kleur/materiaal of je kunt verschillende kleuren combineren. Hierbij moet je wel letten dat het niet te druk gaat worden. Zorg voor een geheel qua kleur of afbeelding, om te zorgen dat het een geheel is.

Je kunt alles inlijsten wat je wilt, zolang het maar plat is. Een passende poster, of juist een iets kleinere, zodat de poster lijkt te zweven omdat de lijst transparant is. Je creëert een transparant pass-partout om de poster heen. Maar denk ook aan plat gedroogde bloemen, zoals op de foto’s te zien zijn.
 
Het idee achter het ontwerp is dat de ontwerpers graag een alledaags ontwerp, zoals een gewone kliklijst, wilden terug brengen naar een nog eenvoudigere vorm, met behoud van de belangrijkste functionaliteiten. In dit geval is dat de flexibiliteit.  Met de Moebe A2 lijst, zijn er veel mogelijkheden.

 

Tips!

Belangrijk is om aan de slag te gaan met de lijst op een schone(zachte) ondergrond om krasjes in het plexiglas te voorkomen. De grotere formaten zijn de eerste keer misschien iets lastiger in elkaar te zetten, je kunt het altijd met z'n tweeen doen.


 

De ontwerpers achter MOEBE zijn meubelmaker Anders Thams en architecten Nicholas Oldroyd en Martin D. Christensen en werken vanuit Kopenhagen.

MOEBE is ontstaan vanuit de wens om producten te creëren, waarbij de focus op eenvoud ligt. Ze proberen hun ontwerpen altijd terug te brengen tot de meest eenvoudige vorm, zo puur en eenvoudig mogelijk, daarbij de esthetische kant niet uit het oog verliezend. Ze gebruiken daarbij mooie en kwalitatieve materialen. Hun populairste ontwerp is de Moebe A2 lijst.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.