MOEBE Mirror - Spiegel messing 20cm.

MOEBE Mirror - Spiegel messing 20cm.
0 Reviews | Review toevoegen

Deze spiegel op standaard is net als de lijsten, tot de essentie terug gebracht. Een spiegel, zonder omlijsting, heel puur op een standaard, gemaakt van een enkele draad die open en luchtig is.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

MOEBE Spiegel op standaard - messing

Deze spiegel op standaard is net als de lijsten, tot de essentie terug gebracht. Een spiegel, zonder omlijsting, heel puur op een standaard, gemaakt van een enkele draad die open en luchtig is. Juist dat contrast van de massieve spiegel met de open standaard, het contrast tussen massief en luchtig, maakt deze spiegel zo speciaal.

 

Essentie

Het zo puur houden van het design, zorgt ervoor dat het aan de ene kant een echte eyecatcher kan zijn, maar tegelijkertijd niet schreeuwt en dus ook zorgt voor rust en makkelijk in je interieur past.
De standaards zijn verkrijgbaar in zwart en messing.  Er zijn meerdere formaten verkrijgbaar, ook hangende spiegels, mocht je niet de spiegel van Moebe vinden in onze shop die je graag zou willen, laat het ons weten en we bestellen hem graag voor je (Levertijd is dan ongeveer 5-9 werkdagen).
 


 

MOEBE

De ontwerpers achter MOEBE zijn meubelmaker Anders Thams en architecten Nicholas Oldroyd en Martin D. Christensen en werken vanuit Kopenhagen.

MOEBE is ontstaan vanuit de wens om producten te creëren, waarbij de focus op eenvoud ligt. Ze proberen hun ontwerpen altijd terug te brengen tot de meest eenvoudige vorm, zo puur en eenvoudig mogelijk, daarbij de esthetische kant niet uit het oog verliezend. Ze gebruiken daarbij mooie en kwalitatieve materialen. Nicholas Oldroyd heeft de spiegel op standaard ontworpen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.