Categorieën
Pagina's
Winkelwagen ►.
Menu

MOEBE design

De ontwerpers achter MOEBE zijn meubelmaker Anders Thams en architecten Nicholas Oldroyd en Martin D. Christensen en werken vanuit hun studio in Kopenhagen.
MOEBE  is ontstaan vanuit de wens om producten te creëren, waarbij de focus op eenvoud ligt. Ze proberen hun ontwerpen altijd terug te brengen tot de meest eenvoudige vorm, zo puur en eenvoudig mogelijk, daarbij de esthetische kant niet uit het oog verliezend. Ze gebruiken daarbij mooie en kwalitatieve materialen. Materialen zoals eikenhout en aluminium.
 

Moebe lijsten

Één van hun bekenste producten zijn de Moebe frames. Het bijzondere aan deze lijsten is dat je er alle kanten mee op kan, omdat het middenstuk volledig transparant is en je niet vast zit aan een formaat. Je kan er van alles in 'lijsten'. Van gewone posters en foto's tot papierknipwerken of zelfs bladeren en bloemen van planten. Zolang het plat is kun je het inlijsten in één van de formaten. De Moebe lijsten zijn er in A5, A4, A3 en A2. Als je een object inlijst dat kleiner is dan de lijst, krijg je een transparant kader er omheen. Hierdoor kan ook de achtergrond, de muur een rol gaan spelen. Je kunt de lijsten zelfs voor het raam hangen, je kunt dan 2 posters in gelijk formaat aan elkaar plakken en inlijsten. De rubberen band, die de lijstdelen bijelkaar houdt, is tevens ook het ophanghaakje voor aan de muur. Je hebt alleen nog een schroef nodig in de wand en je hangt hem aan de rubberen band op. De rubberen band geeft daarmee ook weer een extra vorm aan de lijst.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bezig met laden...

 

 

Bewaren

Bewaren


 
 
 
181eaa4331dbcee136df5bc9b3ab45bd.png
62bf681ff0b58fea35953c29f4e6fdc0.png
 
 
Verzending
Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Verzendkosten NL €4,95
Vanaf €70,00 gratis verzending in NL


Shipping to Belgium €7,95

** Worldwide shipping **