Categorieën
Pagina's
Winkelwagen ►.
MenuDe ontwerpers achter MOEBE zijn meubelmaker Anders Thams en architecten Nicholas Oldroyd en Martin D. Christensen en werken vanuit hun studio in Kopenhagen.
 
MOEBE  is ontstaan vanuit de wens om producten te creëren, waarbij de focus op eenvoud ligt. Ze proberen hun ontwerpen altijd terug te brengen tot de meest eenvoudige vorm, zo puur en eenvoudig mogelijk, daarbij de esthetische kant niet uit het oog verliezend. Ze gebruiken daarbij mooie en kwalitatieve materialen. Materialen zoals eikenhout en aluminium.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bezig met laden...

Moebe lijsten

Het bijzondere van de lijsten van Moebe is dat je er alle kanten mee op kan. Je kan er van alles in 'lijsten'. Van gewone posters en foto's tot papierknipwerken of zelfs bladeren en bloemen van planten. Zolang het plat is kun je het inlijsten in één van de formaten. De lijsten zijn er in A5, A4, A3 en A2. Als je een object inlijst dat kleiner is dan de lijst, krijg je een transparant kader er omheen. Hierdoor kan ook de achtergrond, de muur een rol gaan spelen. Je kunt de lijsten zelfs voor het raam hangen, je kunt dan 2 posters in gelijk formaat aan elkaar plakken en inlijsten. De rubberen band, die de lijstdelen bijelkaar houdt, is tevens ook het ophanghaakje voor aan de muur. Je hebt alleen nog een schroef nodig in de wand en je hangt hem aan de rubberen band op. De rubberen band geeft daarmee ook weer een extra vorm aan de lijst.

 

Draad design

Het allereerste ontwerp van Nicholas Oldroyd is de kandelaar van draad. 1 draad gebogen en tot kandelaar gemaakt. Dit zelfde eenvoudige concept bracht hem ook tot tafelspiegels en tot spiegels voor aan de wand. Een houder van draad, waarin de spiegel ligt of hangt. Puur, functioneel, eenvoud dat zijn de kernwaarden van de ontwerpen van Moebe.

Bewaren

Bewaren

 
 
 
181eaa4331dbcee136df5bc9b3ab45bd.png
62bf681ff0b58fea35953c29f4e6fdc0.png
 
 
Verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis (NL en BE)
Besteld voor 16.00u = dezelfde dag op tijd verzonden (NL+ BE)


Verzendkosten NL €4,95
Vanaf €50,00 gratis verzending in NL

Shipping to Belgium and Germany  €5,95
** Worldwide shipping **