Finnsdottir Pipanella lines vaasje in gebroken wit.

Finnsdottir Pipanella lines vaasje in gebroken wit.
0 Reviews | Review toevoegen

Pipanelle lines vaasje in prachtig wit/gebroken wit. Het vaasje heeft een ronde vorm en een prachtig reliëf. Het vaasje is zeer geschikt voor een paar mooie bloemen of takjes.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Finnsdottir - Pipanelle

Pipanelle lines vaasje in prachtig wit/gebroken wit. Het vaasje heeft een ronde vorm en een prachtig reliëf. De Pipanelle serie is een bijzondere serie, waarbij de ontwerpster haar ontwerp startte met een dunne plak klei, daar rolde ze of duwde ze een ander voorwerp op, zodat het patroon van dat voorwerp, werd overgebracht op de plak. Daarna vouwde ze de uiteinde licht over elkaar heen, waarmee een vaas werd gevormd. Na het toevoegen van een bodem en een leuk ornament op de voorkantlegde, wat ze ook maakte van een afdruk van een mooie knop, maakt ze een mal van de vaas. Met deze mal worden de kermieke vaasjes gemaakt en daarn worden ze volledig geglazuurd.
 

Keramiek vaasje

Het vaasje is zeer geschikt voor een paar mooie bloemen of takjes. Je kan de vaas solitair neerzetten, maar ook in combinatie met wat andere vaasjes uit de Pipanelle serie of juist vlakke vaasjes is erg mooi. De vaasjes binnen de Pipanelle serie hebben verschillende formaten, reliëfs en kleuren. Niet elke vaas is er in elke kleur of formaat, wat juist uitnodigd om hele verschillende met elkaar te combineren.
Dit Pipanelle lines vaasje is wit/gebroken wit en is 16,5cm hoog.
 

Thora Finnsdottir

Alle ontwerpen zijn gecreëerd door ontwerper Thora Finnsdottir. In haar werk zie je haar passie voor het opnieuw in leven blazen van gangbare en zeer bekende vormen, het prikkelen van een onze waarneming en het opwekken van nieuwe gevoelens. Juist door het combineren van bekende en al bestaande vormen, ontstaan er prachtige nieuwe creaties. Deze manier van werken is typerend voor Thora Finnsdottir.
 

Handmade design

De collectie is ontworpen in Denemarken, handgemaakt door ontwerper Thora Finnsdottir. De verdere productie vind plaats in Dehua, de stad in de kustprovincie Fujian in China die wereldwijd al eeuwen bekend staat om zijn hoge kwaliteit keramiek producten. De Pipanelle lines vaasjes worden daar handgegoten en hanggeglazuurd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.