Finnsdottir Alba Two theelichthouder in wit/gebroken wit.

Finnsdottir Alba Two theelichthouder in wit/gebroken wit.
0 Reviews | Review toevoegen

De Alba Two theelichthouder, gemaakt van keramiek en met glazuur afgewerkt in wit/gebroken wit. Het licht van de theelicht weerkaatst mooi aan de binnenkant en schijnt subtiel door de kandelaar heen,

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 17,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Finnsdottir - Alba Two

De Alba Two theelichthouder, gemaakt van keramiek en met glazuur afgewerkt in wit/gebroken wit. Het licht van de theelicht weerkaatst mooi aan de binnenkant en schijnt subtiel door de kandelaar heen, wat veel sfeer geeft. Je kan hem ook als mini vaasje of plantenpotje of pennenbakje gebruiken. Waar jij hem mooi vindt om hem te gebruiken.

Keramieke theelichthouder

De Alba theelichthouder is 8,6cm hoog. In de shop vind je nog een aantal andere Alba kandelaars van Finnsdottir, waarmee je ze heel leuk kan combineren. Zowel met andere theelichthouders als kandelaars voor diner kaarsen.
 

Thora Finnsdottir

Alle ontwerpen zijn gecreëerd door ontwerper Thora Finnsdottir. In haar werk zie je haar passie voor het opnieuw in leven blazen van gangbare en zeer bekende vormen, het prikkelen van een onze waarneming en het opwekken van nieuwe gevoelens. Juist door het combineren van bekende en al bestaande vormen, ontstaan er prachtige nieuwe creaties. Deze manier van werken is typerend voor Thora Finnsdottir.
 

Handmade design

De collectie is ontworpen in Denemarken, handgemaakt door ontwerper Thora Finnsdottir. De verdere productie vind plaats in Dehua, de stad in de kustprovincie Fujian in China die wereldwijd al eeuwen bekend staat om zijn hoge kwaliteit keramiek producten. De Alba serie worden daar gemaakt.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.