Op de kermis Kinderboek door Ingela P. Arrhenius voor Gottmer uitgeverij.

Op de kermis Kinderboek door Ingela P. Arrhenius voor Gottmer uitgeverij.
0 Reviews | Review toevoegen

Net even wat anders dit kinderboekje Op de kermis van Ingela P. Arrhenius voor Gottmer. Het kinderboekje gaat over de kermis en laat verschillende attracties zien zoals een draaimolen, een treintje, b

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 7,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Op de Kermis - Ingela P Arrhenius

Net even wat anders dit kinderboekje Op de kermis van Ingela P. Arrhenius voor Gottmer. Het kinderboekje gaat over de kermis en laat verschillende attracties zien zoals een draaimolen, een treintje, botsauto's en bijvoorbeeld ook een popcorn kraampje.
Doordat elke pagina een andere vorm en formaat heeft, ziet hij er extra leuk uit, zie je al een beetje wat erop de volgende bladzijde staat en het geeft tevens een klein beetje de verhoudingen weer qua grootte van de attracties op de kermis.
Kleurrijke illustraties, waar een kind met plezier naar zal kijken, bladeren en spelen.

Het boekje is gemaakt van stevig dik karton met aan beide zijden een kleurrijke illustratie, met 12 pagina's.

Door de stevigheid, kun je het boekje ook deels uitgeklapt op een plank neerzetten. Juist door de diverse vormen, wordt het een mooi object. Het leuke aan het boekje is dat je ook je eigen creatieviteit kwijt in wat je wilt bespreken samen met je kind. Je kunt er samen in groeien, allereerst zul je veelal gewoon kijken, afhankelijk de leeftijd, maar je kunt steeds meer gaan doen. Je kunt de attracties benoemen, je kan gaan tellen, je kan kleuren benoemen en worden ze ouder, dan kun je misschien wel verhalen verzinnen, welke attractie vind je kind het leukst...

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Merk
Ingela P. Arrhenius
Overige
Ingela P. Arrhenius is een Zweedse freelance illustratrice, wonend en werkend in Stockholm. Haar werk bestaat uit o.a. het illustreren van boeken, het ontwerpen van stempels en het ontwerpen van patronen voor, kinderkleding, kinderproducten, behang, stoffen en ‘stationery’.

Haar stijl omschrijft ze zelf als een simpele, kinderlijke, ‘naive’ stijl. Ze is gek op de designs uit de jaren ‘50 en ‘60. Haar werk kun je dan ook omschrijven als vrolijk en kleurrijk.

De posters, spelletjes, reisbekers, plantenpotjes en de kaartensets in onze webwinkel heeft ze ontworpen voor OMM design. De kinderboeken worden vertaald in het Nederlands uitgebracht door uitgever Gottmer.