In het bos Kinderboek door Ingela P. Arrhenius voor Gottmer uitgeverij.

In het bos Kinderboek door Ingela P. Arrhenius voor Gottmer uitgeverij.
0 Reviews | Review toevoegen

In het bos is een fraai kinderboek, waarbij de bladzijden de vorm hebben van de illustraties die gemaakt zijn door Ingela P. Arrhenius. Illustraties van bomen en dieren in het bos.Verschillende bomen,

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 7,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

In het bos - Ingela P Arrhenius

In het bos is een fraai kinderboek, waarbij de bladzijden de vorm hebben van de illustraties die gemaakt zijn door Ingela P. Arrhenius. Illustraties van bomen en dieren in het bos.Verschillende bomen, vogels, wilde dieren en zelfs de seizoenen zijn zichtbaar.  Elke bladzijde heeft dus zijn eigen vorm en de bladzijden worden steeds groter, waardoor je al steeds een stukje van de volgende bladzijde kan zien. Dat maakt dit boekje extra leuk om samen met je peuter door te kijken, de dieren te benoemen, de seizoenen te raden en een mooi verhaal er omheen maken. Een boek vol kleurrijke illustraties, waar een kind met plezier naar zal kijken, bladeren en spelen.

Het kinderboek heeft 12 pagina's en gemaakt van stevig karton met aan elke zijde een vrolijke illustratie.

Je kunt het boekje ook deels uitgeklapt neerzetten op een plank, doordat hij zo stevig is. Een mooi object wordt het dan, door de diverse vormen van de bladzijden. Je kunt echt lekker creatief dit boekje bekijken, dat maak het juist zo leuk. Je kunt er samen in groeien, allereerst zul je veelal gewoon kijken, afhankelijk de leeftijd, maar je kunt steeds meer gaan doen. Je kunt de dieren benoemen, je kan dieren gaan tellen, je kan kleuren benoemen en worden ze ouder, dan kun je misschien wel verhalen verzinnen, een leuke vriendschap tussen 2 dieren of....

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Merk
Ingela P. Arrhenius
Overige
Ingela P. Arrhenius is een Zweedse freelance illustratrice, wonend en werkend in Stockholm. Haar werk bestaat uit o.a. het illustreren van boeken, het ontwerpen van stempels en het ontwerpen van patronen voor, kinderkleding, kinderproducten, behang, stoffen en ‘stationery’.

Haar stijl omschrijft ze zelf als een simpele, kinderlijke, ‘naive’ stijl. Ze is gek op de designs uit de jaren ‘50 en ‘60. Haar werk kun je dan ook omschrijven als vrolijk en kleurrijk.

De posters, spelletjes, reisbekers, plantenpotjes en de kaartensets in onze webwinkel heeft ze ontworpen voor OMM design. De kinderboeken worden vertaald in het Nederlands uitgebracht door uitgever Gottmer.