De dieren van Ingela! kinderboek, Ingela P. Arrhenius, dieren.

De dieren van Ingela! kinderboek, Ingela P. Arrhenius, dieren.
0 Reviews | Review toevoegen

Het prachtige groot boek ‘De dieren van Ingela’ is een erg leuk boek voor jonge kinderen, vol met dieren van de Zweedse ontwerpster Ingela P. Arrhenius.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.


Het prachtige boek ‘De dieren van Ingela’ is een erg leuk boek voor jonge kinderen, vol met dieren van de Zweedse ontwerpster Ingela P. Arrhenius. Een lekker groot boek met grote platen met dieren en benamingen getekend in de typische stijl van de ontwerpster, eenvoudige vormen met frisse kleuren. De echte dierenvrienden onder de kinderen, zullen het boek niet meer los kunnen laten. Op elke pagina staat een dier en zijn naam afgebeeld op mooi mat papier. Eigenlijk een boek waar zowel jong als volwassenen maar al te graag door heen blijft bladeren.
 
Ontwerp: Ingela P. Arrhenius
Uitgever Nederlandse versie: Gottmer
Materiaal: Harde kaft met stevige papieren bladzijden.
Pagina’s: 40
Formaat: 28,7 x 38,7 cm

Ingela P. Arrhenius is een Zweedse freelance illustratrice, wonend en werkend in Stockholm. Haar werk bestaat uit o.a. het illustreren van boeken, het ontwerpen van stempels en het ontwerpen van patronen voor, kinderkleding, kinderproducten, behang, stoffen en ‘stationery’.

Haar stijl omschrijft ze zelf als een simpele, kinderlijke, ‘naive’ stijl. Ze is gek op de designs uit de jaren ‘50 en ‘60. Haar werk kun je dan ook omschrijven als vrolijk en kleurrijk.  

De posters, spelletjes, reisbekers, plantenpotjes en de kaartensets in onze webwinkel heeft ze ontworpen voor OMM design. De losse kaarten en onderzetters voor LAGOM design.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.