Boet de beer, een prentenboek met - augmented reality -

Boet de beer, een prentenboek met - augmented reality -
0 Reviews | Review toevoegen

Boet de beer is een prachtig prentenboek met een gratis app voor tablet en smartphone.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

BOET de beer

Het verhaal: Het is winter en Boet de beer kruipt in zijn hol om aan zijn winterslaap te beginnen, net als alle andere beren. Maar hoe hij ook zijn best doet, hij valt maar niet in slaap. Hij heeft ook helemaal geen slaap! En waarom zou hij eigenlijk moeten doen wat alle andere beren doen? Boet is Boet, en hij heeft zijn eigen kijk op hoe een beer de winter doorbrengt.

Boet de beer is een prachtig prentenboek met een gratis app voor tablet en smartphone (let op: je mobiel moet een gyroscope hebben, Apple producten hebben ze meestal wel en android soms wel en soms niet, maar ook zonder deze mogelijkheid is het een erg mooi boek om in te kijken en te lezen). Als je de prenten scant met een tablet of smartphone word je letterlijk Boets wereld ingetrokken en verandert je omgeving ineens in een winters bos. Daar kun je doorheen wandelen en leuke spelletjes spelen. De app kan gratis worden gedownload in verschillende app stores, maar kan niet worden gebruikt zonder het prentenboek. Zie bijgevoegd het filmpje voor een impressie! (Kijk je via een mobiele site, kijk dan hier)

 
Kaisa Happonen & Anne Vasko (ill.), Boet de beer, ISBN 978902576805 8

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.