Kähler, Nobili, Kerst theelichthouder, sneeuwwit, H28,5cm.

Kähler, Nobili, Kerst theelichthouder, sneeuwwit, H28,5cm.
0 Reviews | Review toevoegen

Nobili, de echte Kerst kandelaar serie van Kähler design. Creëer een stijlvolle kerst met deze sterke, simpele en elegant gevormde kandelaar. Zodra je de theelicht aansteekt, begint de kandelaar en

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 44,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Kähler design - NOBILI kandelaars

Nobili, de echte Kerst kandelaar serie van Kähler design. Creëer een stijlvolle kerst met  deze sterke, simpele en elegant gevormde kandelaar. Zodra je de theelicht aansteekt, begint de kandelaar en de omgeving te sprankelen..
Prachtig is het contrast tussen de glanzende glazuurlaag en het ongeglazuurde onderste deel. Het licht schijnt door de vele in formaat wisselende gaatjes.

Ze zijn zowel solitair als in een groepje erg decoratief.

De kandelaars zijn ontworpen door  Mette Bache en Barbara Bendix Becker en worden met de hand gemaakt.
Ze zijn gemaakt van keramiek en zijn  H28,5 x11,5cm. Dit is de grootste van de 3 formaten.
Alleen geschikt voor een theelichtje.

Het verhaal over Kähler begon in 1839, toen Herman J. Kähler een kleine keramieke werkplaats in de stad Næstved opende. Met de productie van internationale kunstobjecten van keramiek, werd de basis gelegd voor één van de grootste successen in de geschiedenis van de Deense keramiek. De ervaring in handwerk werd doorgegeven van generatie op generatie.

Kähler werkt samen met een groot aantal, zeer vaardige internationaal bekende, voornamelijk Deense keramisten en kunstenaars, die een bijdrage leveren door hun kijk op de wereld en op keramiek. Ze worden uitgedaagd om nieuwe objecten te ontwerpen die betekenisvol zijn in deze moderne complexe wereld.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.