Kähler, GLOBO, kandelaar, 12cm, S, grijs.

Kähler, GLOBO, kandelaar, 12cm, S, grijs.
0 Reviews | Review toevoegen

De Globo serie, prachtige rondvormige kandelaars. Sterk door hun eenvoudige vorm en groot formaat.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 24,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

De Globo serie, prachtige rondvormige kandelaars. Sterk door hun eenvoudige vorm en groot formaat. Staat zowel sterk in een groepje als in solitaire opstelling.

De serie bestaat uit 3 enkele kandelaars in 3 formaten en 2 grote kandelaars met elk plek voor 4 kaarsen. De 2 grootste formaten (voor 4 kaarsen) staan niet in de webwinkel, maar ik kan ze wel voor je bestellen. Bij interesse neem contact met mij op.

Merk: Kähler
Type: Globo
Ontwerpers: Dorthe Helm
Kleur: grijs
Materiaal: Keramiek
Formaat: H13,5cm, W12cm
Kaars: standaard dinerkaars

Het verhaal over Kähler begon in 1839, toen Herman J. Kähler een kleine keramieke werkplaats in de stad Næstved opende. Met de productie van internationale kunstobjecten van keramiek, werd de basis gelegd voor één van de grootste successen in de geschiedenis van de Deense keramiek. De ervaring in handwerk werd doorgegeven van generatie op generatie.

Kähler werkt samen met een groot aantal, zeer vaardige internationaal bekende, voornamelijk Deense keramisten en kunstenaars, die een bijdrage leveren door hun kijk op de wereld en op keramiek. Ze worden uitgedaagd om nieuwe objecten te ontwerpen die betekenisvol zijn in deze moderne complexe wereld.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.