Kähler, Cono, schaal, esdoorn blad, licht groenblauw, 18cm

Kähler, Cono, schaal, esdoorn blad, licht groenblauw, 18cm
0 Reviews | Review toevoegen

Een prachtige schaal in de vorm van een esdoornblad, uit de Cono serie. Let op: De kleur is iets groener dan op de foto.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 26,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.


Let op: De kleur is iets groener dan op de foto.

Een prachtige schaal in de vorm van een esdoornblad, uit de Cono serie. De serie brengt de natuur, het bos in huis, want daar heeft de ontwerpster haar inspiratie vandaan gehaald. Prachtig ter decoratie op tafel of om iets lekkers op te presenteren. Ontworpen voor Kähler door  Marianne Nielsen.

De schaal heeft dezelfde tint als de Cono kandelaar van 11,5cm hoog.
 
Merk: Kähler
Type: Cono
Ontwerper: Marianne Nielsen.
Kleur: Kähler zelf noemt het petrol, ik vind de kleur meer groenblauw in een lichte tint.
Materiaal: Keramiek
Formaat: H2cm/W18cm
Het verhaal over Kähler begon in 1839, toen Herman J. Kähler een kleine keramieke werkplaats in de stad Næstved opende. Met de productie van internationale kunstobjecten van keramiek, werd de basis gelegd voor één van de grootste successen in de geschiedenis van de Deense keramiek. De ervaring in handwerk werd doorgegeven van generatie op generatie.

Kähler werkt samen met een groot aantal, zeer vaardige internationaal bekende, voornamelijk Deense keramisten en kunstenaars, die een bijdrage leveren door hun kijk op de wereld en op keramiek. Ze worden uitgedaagd om nieuwe objecten te ontwerpen die betekenisvol zijn in deze moderne complexe wereld.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.