Kähler, Urbania, kandelaar, H15cm, wit

Kähler, Urbania, kandelaar, H15cm, wit
0 Reviews | Review toevoegen

Urbania, een prachtige serie van handgemaakte keramieke kandelaars in de vorm van huizen en kerken. Uiterst sfeervol met een brandende kaars, maar zeker ook overdag erg decoratief.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 39,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Urbania, een prachtige serie van handgemaakte keramieke kandelaars in de vorm van huizen en kerken. Uiterst sfeervol met een brandende kaars, maar zeker ook overdag erg decoratief. Het kaarslicht straalt prachtig door de uitgesneden ramen, wat zorgt voor een mooi lichteffect.

De serie bestaat uit 6 kleine kandelaars voor binnen en 3 grote kandelaars die zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. In de kleine kan een theelichtje (max. 4 branduren) geplaats worden, in de grote een stompkaars van max W6cm/H10cm.

Ze zijn zowel solitair als in een groepje erg decoratief.

Merk: Kähler
Type: Urbania
Ontwerpers: Mette Bache en Barbara Bendix Becker
Kleur: wit
Materiaal: Keramiek
Formaat: H15 x W13 cm.
Kaars: theelicht, max. 4 branduren.

Het verhaal over Kähler begon in 1839, toen Herman J. Kähler een kleine keramieke werkplaats in de stad Næstved opende. Met de productie van internationale kunstobjecten van keramiek, werd de basis gelegd voor één van de grootste successen in de geschiedenis van de Deense keramiek. De ervaring in handwerk werd doorgegeven van generatie op generatie.

Kähler werkt samen met een groot aantal, zeer vaardige internationaal bekende, voornamelijk Deense keramisten en kunstenaars, die een bijdrage leveren door hun kijk op de wereld en op keramiek. Ze worden uitgedaagd om nieuwe objecten te ontwerpen die betekenisvol zijn in deze moderne complexe wereld.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.