Kähler, Kaolin, kan, 100cl, bone-china, wit.

Kähler, Kaolin, kan, 100cl, bone-china, wit.
0 Reviews | Review toevoegen

Een prachtige kan voor water, een sapje of wijn.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 59,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

Kaolin is een heel  puur servies, waar ik persoonlijk direct voor viel. De strakke en tegelijkertijd elegante vorm maakt dit servies tot een fantastisch ontwerp.
Deze nieuwe servies serie kenmerkt zich door het Scandinavische minimalisme met strakke lijnen die zacht oogt door de vrouwelijke touch, de taillelijn op elke product.
Gemaakt van het prachtige bone-china, een materiaal dat zich kenmerkt door haar unieke, warme gloed, bijna transparant lijkend en de scherpe vormen.
De combinatie van het bone-china met de houten dienbladen binnen deze serie is prachtig.

Een prachtige kan voor water, een sapje of wijn.

Merk: Kähler design
Serie: Kaolin
Ontwerper: Deense ontwerper Cecilie Manz
Functie: Kan
Inhoud: 100cl
Formaat: H20cm, W8-10cm
Onderhoud: Aanbevolen is net als andere keramieke producten het met hand af te wassen. Wil je toch de vaatwasser gebruiken, gebruik dan een glas programma en zet de producten er voorzichtig in om krassen ed. te voorkomen.

Het verhaal over Kähler begon in 1839, toen Herman J. Kähler een kleine keramieke werkplaats in de stad Næstved opende. Met de productie van internationale kunstobjecten van keramiek, werd de basis gelegd voor één van de grootste successen in de geschiedenis van de Deense keramiek. De ervaring in handwerk werd doorgegeven van generatie op generatie.

Kähler werkt samen met een groot aantal, zeer vaardige internationaal bekende, voornamelijk Deense keramisten en kunstenaars, die een bijdrage leveren door hun kijk op de wereld en op keramiek. Ze worden uitgedaagd om nieuwe objecten te ontwerpen die betekenisvol zijn in deze moderne complexe wereld.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.