Kähler, Cono, kandelaar, donkergrijs, H8cm.

Kähler, Cono, kandelaar, donkergrijs, H8cm.
Kähler, Cono, kandelaar, donkergrijs, H8cm.
0 Reviews | Review toevoegen

De Cono kandelaar serie bestaat uit 4 verschillende kandelaars, verschillend in vorm en tint. Let op: de kleur van de kandelaar is donkergrijs, op de foto lijkt hij blauwer dan hij in werkelijkheid is

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 19,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.


Let op: de kleur van de kandelaar is donkergrijs, op de foto lijkt hij blauwer dan hij in werkelijkheid is.

De Cono kandelaar serie bestaat uit 4 verschillende kandelaars, verschillend in vorm en tint. De kandelaar brengt de natuur, het bos in huis, want daar heeft de ontwerpster haar inspiratie vandaan gehaald. Door hun sterke vorm zijn ze geschikt om zowel met kaars als zonder kaars, als object neergezet te worden. In de kandelaar past een standaard dinerkaars. Ontworpen voor Kähler door  Marianne Nielsen.
 
Merk: Kähler
Type: Cono
Ontwerper: Marianne Nielsen.
Kleur: donkergrijs
Materiaal: Keramiek
Formaat: H80/W85
Het verhaal over Kähler begon in 1839, toen Herman J. Kähler een kleine keramieke werkplaats in de stad Næstved opende. Met de productie van internationale kunstobjecten van keramiek, werd de basis gelegd voor één van de grootste successen in de geschiedenis van de Deense keramiek. De ervaring in handwerk werd doorgegeven van generatie op generatie.

Kähler werkt samen met een groot aantal, zeer vaardige internationaal bekende, voornamelijk Deense keramisten en kunstenaars, die een bijdrage leveren door hun kijk op de wereld en op keramiek. Ze worden uitgedaagd om nieuwe objecten te ontwerpen die betekenisvol zijn in deze moderne complexe wereld.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.