Kähler, Avvento, kandelaar, H13,5cm, wit

Kähler, Avvento, kandelaar, H13,5cm, wit
0 Reviews | Review toevoegen

De kandelaars hebben de vorm van een boom, elk een andere vorm en maat. Door de verschillen leuk om samen te groeperen, maar ze zeker ook solitair geschikt om neer te zetten.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 22,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.


Een prachtige kandelaar voor extra sfeer tijdens de kerstdagen, maar ook buiten kerst verdienen ze een plekje in de woonkamer.

De kandelaars hebben de vorm van een boom, elk een andere vorm en maat. Door de verschillen leuk om samen te groeperen, maar ze zeker ook solitair geschikt om neer te zetten. Zowel met kaars als zonder mooi in gebruik. De passende kaarsen zijn ook hier te koop.

Kleur: gebroken wit
Materiaal: Keramiek
Formaat: H13,5 x W9,5 cm.
Kaars: Ø 1cm (ook te koop in de webwinkel)
Het verhaal over Kähler begon in 1839, toen Herman J. Kähler een kleine keramieke werkplaats in de stad Næstved opende. Met de productie van internationale kunstobjecten van keramiek, werd de basis gelegd voor één van de grootste successen in de geschiedenis van de Deense keramiek. De ervaring in handwerk werd doorgegeven van generatie op generatie.

Kähler werkt samen met een groot aantal, zeer vaardige internationaal bekende, voornamelijk Deense keramisten en kunstenaars, die een bijdrage leveren door hun kijk op de wereld en op keramiek. Ze worden uitgedaagd om nieuwe objecten te ontwerpen die betekenisvol zijn in deze moderne complexe wereld.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.