Joanna Jensen, Ny Verden, nr. 49, nieuwe wereld, poster, A4, turqoise.

Joanna Jensen, Ny Verden, nr. 49, nieuwe wereld, poster, A4, turqoise.
0 Reviews | Review toevoegen

'Ny Verden' oftewel 'Nieuwe wereld' heet de serie met zwevende planeten van Joanna Jensen. Iedere print heeft zijn eigen kleuren, zijn eigen sfeer en zijn eigen toevoegingen.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 26,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

'Ny Verden' oftewel 'Nieuwe wereld' heet de serie met zwevende planeten. Iedere print heeft zijn eigen kleuren, zijn eigen sfeer en zijn eigen toevoegingen.
De eerste laag is de waterverf laag, daarna maakt Joanna de illustratie af met een fineliner. Nou ja af, er is nog steeds ruimte voor je eigen fantasie.

Ontwerp en uitvoering: Joanna Jensen
Materiaal: voornamelijk waterverf en fineliner
Print: #49
Hoofdkleur: turquoise.
Formaat: A4 (ook verkrijgbaar in 50x70cm).Joanna Jensen is een Deense illustratrice, wonend in Arhus en heeft Kunstgeschiedenis gestudeerd. 

Zelf beschrijft ze haar werk als 'Dreamy mystery'. Het resultaat heeft vaak iets dromerigs, vol met liefde voor kleuren, kalmte en mysterie. Haar werk bestaat uit 2 lagen. De eerste laag bestaat uit een experiment van waterverf en andere materialen (b.v. koffie) die samen een soort van chemische reactie geven, waardoor elk werk uniek is.
Nadat de eerste laag klaar en droog is, laat ze het resultaat op zich inwerken om het vervolg te bepalen, wat ziet ze in dit resultaat. De tweede laag is een tekening met een fineliner en waar nodig nog wat andere verf.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.