Passie voor Scandinavisch design

welkom bij uit 't Noorden.      

                                                                    
Bij uit ’t Noorden vind je een bijzondere selectie van Scandinavische woonproducten. Ik ben altijd op zoek naar producten, ontworpen en gemaakt door kleine ontwerpers en studio's die in Nederland nog niet zo bekend zijn. Belangrijk in de ontwerpen vind ik: de eenvoud en de slimheid van het ontwerp. Daarbij moet het er ook mooi uit zien en van een zeer goede kwaliteit zijn, want duurzaamheid vind ik erg belangrijk.
 
Het leuke aan mijn werk vind ik dat ik contact heb met de ontwerpers zelf. Hierdoor is het extra leuk de ontwerpers een platform aan te bieden, waarmee ik een bijdrage kan leveren aan hun groei en bekendheid.
 
Mijn liefde voor Scandinavisch design is ontstaan in de 13,5 jaar dat ik voor een groot Zweeds bedrijf heb gewerkt. Ik kreeg toen ook de kans om in Kopenhagen te werken en daar verloor ik echt mijn hart aan het Noorden. De rust, de ruimte, de gemoedelijkheid en… het design. Ik zag zoveel moois, wat ik nog nooit in Nederland had gezien… dat ik daar een missie zag ontstaan. In combinatie met mijn droom ooit een eigen winkel te starten viel alles op zijn plek en ‘opende’ ik op 1 augustus 2013 mijn eigen webwinkel onder de naam: uit ’t Noorden.
 
Een fysieke winkel zou in de toekomst de volgende stap kunnen zijn, persoonlijk klantencontact vind ik toch altijd erg leuk. Tot die tijd verschijn ik daarom regelmatig op Scandinavische evenementen en leuke unieke markten waar ik het assortiment in het echt kan presenteren en jullie kan ontmoeten.
 
Ik ben getrouwd met Rolf (Functioneel Beheerder) en we wonen samen met onze kater Koen. 13 jaar geleden vonden we een prachtig, maar achterstallig onderhouden jaren 30 woning in Deventer. Beetje bij beetje hebben we het huis opgeknapt, alleen de zolder heeft nog een metamorfose nodig.  Verder doe ik aan hardlopen, ben ik dol op taarten bakken, altijd in voor een borrel met vrienden en buren, lekker wandelen in het bos, maar een avondje op de bank met een goed boek, daar kan ik ook echt van genieten.
 
Ik wens je veel plezier in mijn webwinkel. Heb je vragen of opmerkingen, dan hoor ik dat heel graag.
 
Met vriendelijke groet,
Ingrid Deenen

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen?
Je kan uit 't Noorden volgen via Instagram, Twitter en Facebook:

instagram@uittnoorden_hej
facebook@uittnoorden
twitter@uittnoorden