MOEBE frame is een A3 eiken lijst met transparant kader

MOEBE frame is een A3 eiken lijst met transparant kader
0 Reviews | Review toevoegen

In de Moebe frame A3 eiken lijst kun je alles inlijsten wat je wilt, zolang het maar redelijk plat is. Een poster, een vrije vorm of zelfs gedroogde bloemen.

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 54,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

MOEBE frame - A3 lijst eiken

De Moebe frame in A3 formaat leent zich erg goed voor het inlijsten van A4 prints, een vrije vorm of iets wat half transparant is, zoals de Moebe Floating leaves prints. De eiken A3 lijst, is gemaakt van massief eiken framedelen.
De Moebe lijst bestaat uit 4 eiken framedelen, 2 plexiglas platen en een rubberen band. Deze rubberen band heeft als functie om de lijstdelen bij elkaar te houden en tevens kun je de lijst ophangen door de rubberen band aan het haakje / schroef te hangen.

Lijst met transparant kader.

Bij het inlijsten van een A4 formaat krijg je rondom de print of foto een mooi transparant kader, waardoor de achtergrond, daar waar de lijst voor hangt of staat een rol gaat spelen in het geheel.
Je kunt alle kanten op met deze transparante lijst, je kunt hem ophangen aan de wand, maar ook neerzetten op je dressoir kan een heel mooi effect geven door het transparante kader.

Door de plexiglasplaten kun je alles inlijsten wat je wilt, zolang het maar redelijk plat is. Een poster die juist passend is aan het formaat van de lijst of juist een kleinere, zodat het kader gaat meespelen en het ingelijkste lijkt te zweven in de lijst. Maar denk ook aan plat gedroogde bloemen, zoals op de foto’s te zien zijn.

Daarbij kun je de Moebe frame zowel rechtop (portrait) als liggend (landscape) gebruiken, ook als je hem ophangt.

Eenvoud - minimalistisch Deens design

Het idee achter het ontwerp was van de ontwerpers om alledaagse producten, tot de kern te vereenvoudigen. De kern van een lijst is, dat je iets kan inlijsten, achter glas of plexiglas en dat je het eventueel kan ophangen.
Het resultaat van die vereenvoudiging is ontzettend bijzonder. Het transparante karakter is één van de belangrijkste eyecatchters geworden .Als deze een kleur heeft of een materiaal, kan deze onderdeel gaan uitmaken van je kunstwerk. Maar ook in je kozijn voor het raam zetten, geeft een heel bijzonder effect, waardoor je enorm kan spelen met de inhoud.

Tips voor de Moebe lijst!

Om de lijst mooi te houden en makkelijk in elkaar te zetten is het belangrijk om bij het in en uit elkaar halen van de lijst hem op een schone (zachte) ondergrond te leggen. Dit om krasjes te voorkomen in het plexiglas. De grotere formaten vragen misschien wat oefening, maar moeilijk is het zeker niet. Je kunt het altijd even met z'n tweeën doen. Het leuke is dat je altijd de inhoud kan blijven veranderen van de Moebe frame A3 eiken lijst.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Merk
Moebe
Overige
MOEBE

De ontwerpers achter MOEBE zijn meubelmaker Anders Thams en architecten Nicholas Oldroyd en Martin D. Christensen en werken vanuit Kopenhagen.

MOEBE is ontstaan vanuit de wens om producten te creëren, waarbij de focus op eenvoud ligt. Ze proberen hun ontwerpen altijd terug te brengen tot de meest eenvoudige vorm, zo puur en eenvoudig mogelijk, daarbij de esthetische kant niet uit het oog verliezend. Ze gebruiken daarbij mooie en kwalitatieve materialen. Hun eerste en populairste ontwerp is de Moebe A3 eiken lijst.