Contact pagina

!! Belangrijke wijziging !! Vanaf heden kunnen er geen bestellingen meer geplaatst worden bij uit 't Noorden. De reden is dat we vanaf nu alleen verder gaan met onze 2e webshop blikfang. Doordat we in oktober een fysieke locatie gaan openen in Deventer krijgen we het extra druk en is het niet mogelijk om een 2e webshop draaiende te houden.

Het grootste deel van de collectie vind je ook bij 'blikfang', een aantal items nog niet. Wil je deze toch graag bestellen, stuur me dan even een berichtje, dan gaan we dit regelen.

Heb je in het verleden of recentelijk iets gekocht bij uit 't Noorden en heb je daar vragen over of wil je het retour sturen, dan kun je blijven mailen naar info@uittnoorden.nl en ontvang je binnen een dag een reactie.

We zien je graag bij webwinkel blikfang!

_______________________________________________

Heb je een vraag, kijk dan eerst bij de Klantenservice, misschien wordt je vraag daar al beantwoordt.

Email:
Voor vragen over producten, over een bestelling en voor opmerkingen en suggesties, kun je het beste een email sturen of gebruik maken van het contact formulier onderaan deze pagina.
Ik behandel je vraag zorgvuldig en zo snel mogelijk, meestal dezelfde dag nog.

Emailadres: info@uittnoorden.nl

Wil je liever bellen, dan kan dit ook. Ik ben niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, maar als je een boodschap inspreekt bel ik je zo snel mogelijk terug. Noem duidelijk je naam, je telefoonnummer en alvast je  vraag of opmerking. Zo kan ik je bij het terugbellen zo goed mogelijk helpen.

Telefoonnummer: 06 - 53 89 40 46
Contactpersoon: Ingrid Deenen

Adres:

uit 't Noorden (onderdeel van webwinkel blikfang)
Diepenveenseweg 164
7413 AV Deventer
(kantoor alleen op afspraak te bezoeken)

KvK: 58154043
BTW-nr: NL001396327B62

IBAN: NL64 KNAB 0257 3067 73
t.a.v.: blikfang

Contactformulier: