Boek De Notenkraker van E.T.A. Hoffmann & Sanna Annukka - Prachtig boek met linnen omslag.

Boek De Notenkraker van E.T.A. Hoffmann & Sanna Annukka - Prachtig boek met linnen omslag.
0 Reviews | Review toevoegen

Het klassieke verhaal, geïllustreerd door Sanna Annukka, grafisch designer bij o.a. Marimekko. Het boek wordt door de illustraties, het linnen omslag en het goudfolie meer dan een gewoon (voor-)leesbo

Levertijd:

Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.

€ 17,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Vanaf heden kan er niet meer besteld worden in deze shop, ga naar www.blikfang.nl om dit artikel te bestellen.

E.T.A. Hoffmann & Sanna Annukka - De Notenkraker

Het klassieke verhaal, geïllustreerd door Sanna Annukka, grafisch designer bij o.a. Marimekko. Het boek wordt door de illustraties, het linnen omslag en het goudfolie meer dan een gewoon (voor-)leesboek - het is het perfecte cadeau voor iedereen die van mooi design houdt.

Het boek heeft een hardcover met een linnen omslag met goudfolie, 96 pagina’s en 15,5 x 27,5 cm groot

Het verhaal: 
"
Op dat moment zag Marie iets wat niemand nog was opgevallen. Helemaal achter op de tafel stond een eigenaardig mannetje, heel onopvallend, alsof hij geduldig op zijn beurt wachtte.

Het is kerstavond. Fritz en Marie kunnen niet wachten om hun cadeautjes open te maken. Tussen alle geschenken vindt Marie een vreemd uitziende notenkraker. Nog vreemder: hij komt 's nachts tot leven. Voordat ze het weet is Marie het middelpunt van een gevecht tussen de Muizenkoning en het andere speelgoed en wordt ze meegenomen naar een wereld van suikerkastelen, chocoladekoningen en echte liefde."

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789463491020
Auteur
E.T.A. Hoffmann & Sanna Annukka - De Notenkraker
Kaft
Hard cover
Uitgeverij
Alpha boeken